Amnesia seli closing party s Ibize u Hrvatsku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.08.2021.

0

Ibiza Takeover Croatia

Ibiza Takeover Croatia

Na festivalu zanimljivog imena u sedam će dana nastupiti brojni rezident DJ-i kluba s Ibize kao što su Adam Beyer, Claptone, Caal, Cinthie, Luca Donzeli...

Hrvatska je glavna vijest u svijetu zabave. Naime, prvi puta u povijesti, jedan od najpoznatijih klubova svijeta Amnesia s Ibize closing party seli u Hrvatsku. Čak sedam dana trajat će završni Festival Ibiza Takeover Croatia. Veliko je ovo priznanje za najpoznatiju hrvatsku party plažu Zrće, beach club NOA te BSH Events u čijoj se suorganizaciji održava Festival koji traje od 30. kolovoza do 5. rujna.

"Čast nam je i veliko priznanje svima da je jedan ovakav svjetski brend izabrao Hrvatsku za svoj festival i closing party sezone. Hrvatska je postala top destinacija!" – ističe Drago Vukelić iz BSH Events.

Na festivalu zanimljivog imena u sedam će dana nastupiti brojni rezident DJ-i kluba s Ibize kao što su Adam Beyer, Claptone, Caal, Cinthie, Luca Donzeli, Kolsch i brojni drugi.

Amnesia s Ibize jedan je od najpoznatijih svjetskih klubova. Čak je četiri puta u periodu od 2007. do 2011. na dodjeli nagrada IDMA u Miamiju proglašen za najbolji globalni klub. Nalazi se u blizini sela San Rafael na autocesti Ibiza - San Antonio. Otvorena je 1976. kao mjesto susreta s hipi bendovima koji su svirali te s drugim aspektima hipi kulture. Te godine, filozof Antonio Escohotado potpisuje ugovor o korištenju prostora. Pokreće disko klub u prijevodu naziva Radionica zaborava. Tu počinje jedan novi svijet, klub 1978. klub postaje Amnesia. Redaju se otvaranja i zatvaranja, a u večeri 22. lipnja 1991. godine klub je ponovno otvoren i počinje njegov strelovit uspon. Širi s 30 na 200 zaposlenika. Glavna soba i terasa svakog ljeta primaju tisuće ljubitelja elektroničke glazbe i drugih glazbenih pravaca. U klubu su se održavali brojni svjetski poznati programi kao što su Music On, Coccun, u njemu su nastupali gotovo svi vodeći DJ-i svijeta, a svoju rezidenciju svakog ljeta ima i Paris Hilton.

Dolazak Amnesije u Hrvatsku veliko je priznanje za naš svijet zabave i plažu Zrće koja je s godinama postala sinonim za dobru zabavu. Samu promociju Ibiza Takeover Croatia Festivala Amnesia provodi u cijelom svijetu i ne treba previše isticati koliko je ovo velika reklama za Hrvatsku i otok Pag.


VIŠE O TEMAMAglazbeni festivalotok PagIbiza Takeover Croatia
Povezano