Amnesia s Ibize ovog proljeća u Zadru

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.04.2022.

0

Foto: Marko Edge

Foto: Marko Edge

Jedan od najpoznatijih svjetskih klupskih brendova, Amnesia s Ibize izabrala je Zadar za otvaranje svog, drugog po redu, festivala Ibiza Take Over Croatia

Grad Zadar i Hrvatska ovog se ljeta upisuju na nezaobilaznu kartu svijeta kad su glazbena vrhunska događanja u pitanju. Jedan od najpoznatijih svjetskih klupskih brendova, Amnesia s Ibize izabrala je Zadar za otvaranje svog, drugog po redu, festivala Ibiza Take Over Croatia. U zadarskoj Kneževoj palači predstavljen je događaj Monument To The Sun koji će se na Pozdravu Suncu održati u nedjelju, 29. svibnja. Događaj se u Zadru održava uz veliku podršku Turističke zajednice Grada Zadra.
Jedan od najljepših zalazaka Sunca na svijetu, onaj zadarski, bit će nevjerojatan plesni podij s iskustvom koje će se dugo pamtiti. Tisuće posjetitelja od 17 će sati zabavljati svjetske DJ zvijezde Patrick Topping, Marco Faraone te Lauren Lo Sung, dok će hrvatske boje braniti Pablo Panda.
Patrick Topping engleski je DJ, glazbeni producent i vlasnik izdavačke kuće Trick. Danas nastupa u najboljim klubovima i festivalima svijeta. Dobitnik je DJ nagrade Newcomer i Track of teh Season na Ibizi za singl Forget. Nagradu za najboljeg Tech House DJ-a dobio je 2018. godine.

Marco Faraone je mlad, ali već renomirani techno/house DJ i producent rođen u talijanskoj Lucci Italija. Glazba mu teče u krvi, jer mu je djed bio folk pjevač i gitarist, a otac DJ/voditelj jedne od prvih radijskih emisija za plesnu glazbu u svojoj regiji.

Bash Amnesia

Bash Amnesia

Lauren Lo Sung DJ-ica je i producentica iz Liverpoola. Cijenjena je zbog svog zvuka ispunjenog grooveom. Posljednjih godina penje se svjetskim listama popularnih DJ-ica.

Pablo Panda je DJ i organizator/promotor raznih događanja u Hrvatskoj. Pokretač je scene novije ere elektronske glazbe u Hrvatskoj i česti gost vrhunskih glazbenih događanja poput prošlogodišnjeg u Valenciji kada je bio warm up DJ usuret nastupu DJ zvijezde Adam Beyera.

Na Pozdravu Suncu očekuje nas svjetska produkcija od koje se ističu posebni zvučni elementi od kojih će neki u Zadru biti po prvi put. Nakon zalaska Sunca, očekuje nas pravi svjetlosni show. Ibiza Take Over Croatia održava se od 29. svibnja najavnim partijem u Zadru, a u klubu NOA i drugima na Zrću od 30. svibnja do 3. lipnja. Na Festivalu će na Pagu nastupiti svjetske i hrvatske DJ zvijezde kao što su; Ilario Alicante, Mathame, Gerd Janson, Enzo Siragusa, Skream, DJ Tennis, Sam Paganini, Richy Ahmed i brojni drugi.

VIŠE O TEMAMAZadarglazbeni festivaliPozdrav SuncuPatrick ToppingMarco FaraoneLauren Lo Sung
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se