Američka ASTA proglasila Hrvatsku destinacijom godine

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.09.2020.

0

ASTA

ASTA

Podsjetimo kako je američko tržište, nakon britanskog, drugo najvažnije emitivno tržište za Dubrovnik te da je prošle godine u Dubrovniku boravilo gotovo 160 tisuća američkih turista

Promocija hrvatskog turizma na američkom tržištu u proteklom razdoblju rezultirala je prestižnom nagradom te je Hrvatska na godišnjoj konvenciji američke udruge stručnjaka u turizmu ASTA Global Live proglašena "Međunarodnom destinacijom godine 2020."
Konferencija "ASTA Destination Expo 2020", koja će se uz potporu Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice grada Dubrovnika održati od 3. do 6. prosinca 2020. u Dubrovniku, jedinstvena je prilika za promociju Dubrovnika i Hrvatske.
Ugošćavanje 300-tinjak američkih stručnjaka u turizmu u Dubrovniku, koji će na B2B sastancima s hrvatskim pružateljima usluga u turizmu dogovarati poslove, učinit će zasigurno ovu konferenciju najvažnijim turističkim događajem za hrvatski turizam u 2020. godini.

Podsjetimo kako je američko tržište, nakon britanskog, drugo najvažnije emitivno tržište za Dubrovnik te da je prošle godine u Dubrovniku boravilo gotovo 160 tisuća američkih turista, što je 16 posto više nego 2018. godine, a ostvareno je više od 442 tisuće noćenja, što je 15 posto više nego 2018.godine.

VIŠE O TEMAMAhrvatski turizamASTA Global Live
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se