Amaranthine novom kolekcijom nakita naglašava ženski dekolte

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.04.2022.

0

Foto: Jan Iveta

Foto: Jan Iveta

Kao svojevrstan kontrapunkt diskretnoj nježnosti modela 'Invisible', dolazi nam razigran, nekonvencionalan i luksuzan model ogrlice nazvan 'Infinite'

Serijom vrlo zanimljivog nakita od poludragog kamenja i bisera, Amaranthine nakit nam je prošle godine skrenuo pažnju na ženski gležanj. Jednako tako suptilno i ženstveno, ove godine fokus je na dekolteu, i to u dva dijametralno suprotna pristupa.
Romantičan model "Invisible" kombinacija je poludragog kamenja i tankih satenskih traka u različitim obradama, pomno odabranih kako bi savršeno komplimentirale kristalima koji su na njih nanizani.
Riječ je o poludragom kamenju neobičnih oblika i rezova - veliki fasetirani ametist, citrin u formi suze, akvamarin rezan kao heishi, na tanke "ploške",  prirodni oblik gorskog kristala u kombinaciji s raznim drugim poludragim kamenjem… “Nevidljiva” ogrlica uz pomoć kristala stavlja nježan i suptilan akcent na zavodljive obline ženskog vrata i dekoltea, a dizajnerski minimalizam otkriva ne samo oblik, boju i rez kristala već i svaki detalj izrade, svaki čvor i lot.

Model: Marlena Bućo

Model: Marlena Bućo

Kao svojevrstan kontrapunkt diskretnoj nježnosti modela "Invisible", dolazi nam razigran, nekonvencionalan i luksuzan model ogrlice nazvan "Infinite". Radi se o naoko beskrajnom lancu fasetiranih kristala odvojenih sitnim čvorićima, s “upletenim” cvjetovima kontrastnih kristala po dužini i na krajevima.  "Infinite" nosite kako god poželite, više puta omotan oko vrata ili duboko u dekolteu, ležerno vezan na grudima ili po strani, u kombinaciji s drugim nakitom ili samostalno… jedino što vas ograničava je vaša mašta i sadržaj vaše kutijice za nakit.

Foto: Jan Iveta

Foto: Jan Iveta

Beskrajni lanac afričkog tirkiza, granata ili labradorita, za svaku odjevnu kombinaciju, svaki ten i boju kose, stavlja naglasak baš tamo gdje ga želimo – na vrat, ključnu kost, dekolte - i priziva miris mora i tople ljetne noći.

Amaranthine

Amaranthine

Bez obzira volite li suptilan i nježan ili razigran i neobičan nakit, Amaranthine će vas osvojiti promišljenim dizajnom i savršenom izvedbom, pažljivo ručno izrađenim detaljima, što je sada već zaštitni znak  branda Amaranthine.

VIŠE O TEMAMAAmaranthinenakitnarukviceogrlice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se