Amaranthine donosi nakit za žene sa stavom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.12.2020.

0

Foto: Palma Poljaković

Foto: Palma Poljaković

Amaranthine od svog početka slavi žensku snagu i ljepotu, a nova kolekcija sukladno vremenima u kojima živimo poseban naglasak stavlja na vezu s prirodom

U ovo blagdansko vrijeme, dar s kojim zasigurno ne možete pogriješiti je komad nakita. Darivali dragu osobu ili sami sebe, darivati nakit znak je ljubavi i povezansti, poseban trenutak i trajna uspomena. Čudesna priroda, njeni oblici i boje, kristali i metali rođeni u dubini zemlje, korištenje prirodih materijala i ručni rad, od samog početka je način rada i okosnica branda Amaranthine.  
Amaranthine od svog početka slavi žensku snagu i ljepotu, a nova kolekcija sukladno vremenima u kojima živimo poseban naglasak stavlja na vezu s prirodom. Umjesto obrađenog poludragog kamenja, ova kolekcija donosi prirodne oblike, nalik ona one koje nalazimo u koritima rijeka ili na obali mora, obrađene vjetrom i valovima. Materijali korišteni u ovoj kolekciji dolaze iz svih krajeva svijeta te tako brend slavi planetu Zemlju i donosi cijeli svijet u jednoj narukvici.
"Nakit sa stavom. Gledaj me. Ne zbog materijalne vrijednosti koju posjedujem već zbog skromnosti, nekonformizma i hrabrosti biti drugačij. Naš dizajn je jednostavan, estetika je dio našeg DNK, a nova kolekcija je vraćanje u djetinjstvo i ukrašavanje jelke najfinijim slatkišima pastelnih boja" – izjavio je Mario Malnar, dizajner brenda Amaranthine.

Karla Zelić za Amaranthine

Karla Zelić za Amaranthine

Brend Amaranthine svakom svojom novom kolekciju daje drugačiji vizualni identitet i uživa u suradnji s različitim mladim fotografima.

Foto: Palma Poljaković

Foto: Palma Poljaković

Nakon suradnji s Johnom Pavlishem i Karlom Jurić, vizuale za novu kampanju potpisuje mlada fotografkinja Palma Poljaković, dok je ulogu djevojke sa stavom dočarala IT djevojka Karla Zelić.

VIŠE O TEMAMAnakitnarukviceMario MalnarKarla ZelićAmaranthine
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se