Alphanista – Aldukova kolekcija stvorena za alfa žene

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.05.2015.

0

Hrvatski dizajner Ivan Alduk pripremio nam je za sezonu proljeće/ljeto 2015. jednu posebnu modnu priču

Kreativna, moderna, ženstvena i dizajnerski upečatljiva Aldukova kolekcija i kampanja naziva "Alphanista" naglasak stavlja upravo na modernu, uspješnu ženu koja ima moć utjecaja na okolinu i društvo, a onda i na izbor vlastitog modnog stila.
Kolekcija Alpjanista (značenja "self-made alpha female”) sastoji se od kratkih, koktel,  večernjih haljina, svečanih toaleta namjenjenih crvenom tepihu te od suknji i ručno vezenih majica. Kolorit je raznovrsan i proteže se od crne, tamno plave i tirkizne do boje ciklame, puder i svijetlo roze. Uz neizostavanu čipku, materijali koji su korišteni su viskoza, pamuk, til, rips, neopren i drugi. Detalji od čipke, ručnog veza, kombiniranja tkanina i stvaranja posebnih tekstura te štrasa su kombinacije koje daju specifičan i unikatan prizvuk cijeloj kolekciji.
"Nova kolekcija laska ženskom tijelu, pomiruje modne trendove i moj dizajnerski rukopis s klasičnom siluetom koja prati linije tijela i naglašava ono najbolje na njemu", izjavio je Ivan Alduk.

Izrazito atraktivna i jaka modna kampanja snimljena je u Themelia studiju te Alduk showroomu dok je fotografiju u svoje ruke uzeo mladi i talentirani Franjo Matković, kojem je ovo prva kampanja za Alduka. U ulozi modela našle su se djevojke iz agencija Talia model - Nives Vinčić i Lucana Mirko, a frizura i make-up djelo su stalnog tima - Keune Akademije i Mihaele Dodić.

VIŠE O TEMAMAIvan AldukFranjo MatkovićNives VinčićLucana MirkoTalia ModelMihaela Dodić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se