Alek Wek u editorijalu luksuznog magazina How to Spend It

Piše: CroModa.com
Objavljeno 23.05.2010.

0

Legendarna sudanska manekenka Alek Wek snimila je briljantan editorijal za luksuzni magazin How To Spend It. Da je u odličnoj formi i u 33. godini života, Alek je pokazala pred objektivom Andrewa Yeeja, njujorškog fotografa rođenog na Havajima. Neobičan styling osmislio je talentirani Irac Damian Foxe.

Fotograf Andrew Yee i stilist Damian Foxe pobrinuli su se da najpoznatija sudanska manekenka izgleda bolje nego ikad

Alek Wek

Alek Wek

Legendarna sudanska manekenka Alek Wek snimila je briljantan editorijal za luksuzni magazin How To Spend It. Da je u odličnoj formi i u 33. godini života, Alek je pokazala pred objektivom Andrewa Yeeja, njujorškog fotografa rođenog na Havajima. Neobičan styling osmislio je talentirani Irac Damian Foxe. Egzotična ljepotica Alek Wek u editorijalu nosi komade iz aktualnih ljetnih kolekcija etiketa Stella McCartney, Lanvin i Etro.

How to Spend It je mjesečni magazin slavnog Financial Timesa. Pored mode, časopis piše o dizajnu, jahtama, automobilima, luksuznim stanovima, umjetnosti, hrani i putovanjima. Kako bi proslavio 15. rođendan, magazin je u listopadu prošle godine lansirao svoje online izdanje na adresi Howtospendit.com. Pogledajte galeriju fotografija:

Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se