Alduk predstavlja prvi dio svoje jesenske kolekcije

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.09.2021.

0

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Poznati dizajner donosi novu kolekciju za jesen i zimu koju već možete pronaći u njegovom dućanu i showroomu na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava 19

"Mislim da je promjena u modi izuzetno bitna, ne samo u vidu novih kreativnih smjernica već i cijelog koncepta, prezentacije kolekcija stoga sam vođen tom željom za promjenom novu sezonu odlučio rascjepkati na nekoliko manjih kolekcija, a prva na redu je ona s predznakom - večernja", izjavio je poznati hrvatski modni dizajner Ivan Alduk koji nas svojom novom modnom kampanjom za sezonu jesen/zima polako uvodi u modnu jesen. Alduk je nove modele odlučio predstaviti putem editorijala koji izvrsno dočarava lagani buntovnički stav, a djelo je fotografkinje Sanje Jagatić.

Zaštitno lice je mlada Lana Klarić iz Talia agencije koja se po drugi put zaredom nalazi u toj ulozi za ovaj poznati modni brand, a za beauty dio je zadužen vrijedni tim ruku iz Marcela studija.

"Mislim da javnost i naše klijentice nisu očekivale ovakvu modnu kampanju, ali mi smo namjerno htjeli predstaviti nešto drukčije, neobično, nepretenciozno te staviti raskošne modele haljina u pomalo 'madmaxovsku' scenografiju. Isto tako neki modeli haljina čak nisu do kraja ni vidljivi, ali za to uvijek pripremimo adekvatan lookbook koji prati kolekciju i kojeg ćemo uskoro predstaviti kako bi naše klijentice mogle vidjeti sve detalje novih modela haljina"  objasnio je Ivan vizualne smjernice nove modne kampanje.

Alduk F/W 2021

Alduk F/W 2021

Neumorni hrvatski dizajner koji nas uvijek iznenadi svojim kontinuiranim stvaranjem, pa čak i ovu čudna vremena, ljeto je proveo radno te s prvim naznakama lošijeg vremena i dolaska jeseni predstavio svoju novu kolekciju večernjih, koktel i kratkih haljina u srebrnim, plavim, sivim i ljubičastim tonovima.

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Prepoznatljivo ženstvena, moderna i udobna estetika ovog brenda je dobila svoju novu epizodu u kojoj glavnu ulogu igraju efektne tkanine sa kožnim i mat ljuskicama, 3d čipka, brokat i cady tkanine sjajne teksture. Osim modela koji prate liniju tijela i stavljaju naglasak na struk koji je s godinama postao Aldukov prepoznatljivi detalj, novost su šire krojeni modeli stegnuti pojasom koji su izuzetno udobni i fluidni.

Alduk

Alduk

"Lagano osluškujem želje i potrebe svojih klijentica koje vrlo često žele spojiti udobnost i estetiku, a većina novih haljina iz kolekcije zadovoljava upravo te potrebe. Želja je bila napraviti nešto novo što nemamo u ponudi našeg dućana, a s obzirom da imamo preko 200tinjak modela, tim je izazov veći. Nove siluete, nove tkanine i poneki prepoznatljiv potpis mog dizajna su recept ove kolekcije koju smo početkom tjedna izložili u našem dućanu", dodao je Ivan uz napomenu da upravo startaju rad na drugom nastavku jesensko/zimske kolekcije.


VIŠE O TEMAMAIvan Alduk
Povezano