Alcatel One Touch 990 u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.10.2011.

0

Alcatel One Touch

Alcatel One Touch

Na današnjoj konferenciji za novinare predstavljen je Alcatel One Touch 990 - smartphone s operativnim sustavom Android


Alcatel One Touch širi svoju ponudu mobilnih telefona na hrvatskom tržištu, lansiranjem One Touch 990 - svestranog smartphone mobilnog uređaja s Android 2.2 operativnim sustavom, 3.5” touch-screen ekranom i kamerom od pet megapixela. Budite u toku, pratite vijesti, organizirajte se, dijelite, zovite…. sve je to moguće s One Touch 990, mobitelom koji čini iskustvo korištenja smartphona dostupnim svima. Ovaj model dostupan je u Tele2 prodavaonicama i kod Tele2 partnera u nekoliko različitih pre i post paid tarifa. U redovnoj ponudi za korisnike bonova, One Touch 990 košta 895 kuna, dok je za Tele2 pretplatnike dostupan već za 295 kuna (potpuni Tele2 cjenik dostupan na zahtjev).

Model One Touch 990 postavio je novi pravac svjetskog mobilnog branda Alcatel One Touch. Naime, relansiranjem na Mobile World Congress manifestaciji u Barceloni ranije ove godine, Alcatel One Touch strateški je predstavio osvježeni identitet i osnaženu platformu dizajna svojih proizvoda. Alcatel One Touch na hrvatskom će tržištu pružiti portfolio s cjelovitom ponudom svojih uređaja koja uključuje široki raspon mobitela. Od razigranih proizvoda s niskim cijenama do najnovijih smartphone uređaja s vrhunskom tehnologijom, Alcatel One Touch mobiteli namijenjeni su „pametnim kupcima“ kojima je pri kupovini prioritet odnos uloženog i dobivenog. "Iznimno smo ponosni na relansiranje branda Alcatel One Touch i u Hrvatskoj, a pogotovo što istovremeno slavimo i 100-tisućitog korisnika u ovoj godini, naglasio je Martin Gaitzenauer, regionalni menadžer Alcatela za Srednju Europu.
 
One Touch 990 elegantnog je i dinamičnog dizajna, a kromirani rubovi i mekani osjećaj prilikom korištenja, dio su pomno obrađenog finiša. Kako bi odgovarao svim ukusima, mobitel je dostupan u dvije boje – plavkasto crna i pikantno crvena. Mobitel kombinira različite tehnologije uključujući:

  • 3.5" kapacitivni touch screen
  • 5-MP kamera s flešom i autofokusom
  • prednja kamera za video pozive
  • ugrađena A-GPS aplikacija, koja identificira bilo koju destinaciju putem jednostavnog glasovnog zahtjeva


VIŠE O TEMAMAAlcatelOne Touch 990smartphonemobitelTele2Martin Gaitzenauer
Povezano