Ako tražite kaput, u Zari vas čeka jedan savršen model

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 01.09.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Ove jeseni kaputi u svijetlim tonovima dobro će kotirati na listi najvećih trendova, a jedan hit model već vas čeka u trgovinama modne kuće Zara

Pred nama je uzdbudljiva sezona, a novi lookbookovi najpoznatijih brendova to samo potvrđuju. I dok će u kategoriji traperica sivi i crni tonovi zasjeniti one klasične plave, u svijetu kaputa svijetli tonovi mogli bi voditi glavnu riječ. Bijelo i sve što bijelom gravitira!

A bolju potvrdu od noviteta na policama Zare ne možemo naći. Tamo je jedan model u ekru izdanju već sad privukao veliku pažnju, i na dobrom je putu da se ekspresno prometne u bestseler sezone.

Kaput ravnog kroja od mješavine vune primjer je čiste, nosive elegancije koja će sve vaše jesensko-zimske kombinacije učiniti posebnim. Riječ je o kaputu od sintetičkog lana sa šiljastim reverima i kopčanjem gumbima sprijeda; jedan od onih komada u koje zbilja vrijedi investirati!

Zara

Zara

Ovaj hit iz Zarine kolekcije za jesen/zimu 2022/2023. dostupan je po cijeni od 799,90 kuna, a vi nam recite sviđa li se i vama!


VIŠE O TEMAMAkaputiZaraženski kaputibijeli kaputivuneni kaputi
Povezano