Akcija 'Spojimo hrvatska srca' u punom je jeku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.12.2020.

0

Hrvatska za djecu

Hrvatska za djecu

Božićni pokloni su krenuli na svoja odredišta diljem Hrvatske kako bi izmamili osmijehe koji će ovog Božića grijati srca svih nas

Tim Zaklade "Hrvatska za djecu" proteklih dana s puno ljubavi prikuplja, pakira i dostavlja božićne poklone brojnih građana i kompanija kako bi ispunili želje i uljepšali nadolazeće božićne blagdane potrebitoj djeci i obiteljima diljem Hrvatske. U sklopu nedavno pokrenute humanitarne akcije Spojimo hrvatska srca koja je odjeknula našom zemljom, sve objavljene želje mališana iz potrebitih obitelji te institucija za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, ispunjavaju se gotovo trenutno.
Božićni pokloni su krenuli na svoja odredišta diljem Hrvatske kako bi izmamili osmijehe koji će ovog Božića grijati srca svih nas. Građani s puno ljubavi ispunjavaju božićne želje mališana i nerijetko uz šareni paketić na odredište putuje i lijepa poruka za dijete I njegovu obitelj puna empatije, topline I ljubavi.
"Iskreno smo dirnuti odazivom građana naše domovine. Na facebook stranici Zaklade je vrlo živo. Doslovce imamo listu čekanja građana donatora koji svakodnevno iščekuju novu objavu liste dječjih želja kako bi mogli i sebe i te mališane ovih dana učiniti sretnijima. Nikako ne potičemo konzumerizam i želje koje objavljujemo su u skladu s vrijednostima koje kao Zaklada promičemo. Divno je upoznati donatore. Svaki njihov dolazak u naš ured s poklonom u ruci je ogromna radost za sve nas djelatnike" – istaknula je upraviteljica Zaklade "Hrvatska za djecu" Renata Gubić.

Hrvatska za djecu

Hrvatska za djecu

U humanitarnu akciju Spojimo Hrvatska srca svi građani i brojne tvrtke mogu se uključiti već danas i osobno pokloniti jedan dar za jedan osmijeh. Darovi se prikupljaju donacijom potrebnih stvari ali i uplatom novčanih sredstava na žiro račun Zaklade HR2424020061500090143 kojima Zaklada ispunjava osobne želje. Informacije o korisnicima kao i njihovim željama nalaze se na Facebook stranici Zaklade www.facebook.com/ZakladaHrvatskaZaDjecu ili na broju Zaklade 091 9384 880.

Nositelj hunitarne akcije Spojimo Hrvatska srca je Zaklada "Hrvatska za djecu" koja djeluje u ime Vlade Republike Hrvatske, samostalno i s partnerima, kako bi prepoznali, aktivno podržali i kontinuirano promovirali prava i prilike djece na individualni razvoj te doprinijeli ostvarivanju izvrsnosti i napretka u njihovom životu. Zaklada se svojim radom i kontinuiranim naporima zalaže za ugodnije odrastanje i bolji život djece Hrvatske te provodi inovativne samostalne projekte za sve kategorije djece. Udružene ideje, kreativnost i empatija vrijednog tima ovog puta rezultirali su projektom koji će uljepšati božićne blagdane djeci i mladima iz ustanova i institucija za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi te potrebitim obiteljima koje su korisnici Zaklade.

VIŠE O TEMAMAhumanitarne akcijeHrvatska za djecu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se