Airthin UV Defender štiti kožu u gradskom okruženju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.05.2021.

0

Foto: YSL

Foto: YSL

Krema Airthin UV Defender osam je puta tanja od klasičnih krema za zaštitu od UV zračenja, što je čini prigodnom hidratantnom zaštitnom kremom

YSL-ova linija Pure Shots, koja se sastoji od "čistih formula čiji je izvor priroda", postala je bogatija za još jedan proizvod, a to je Airthin UV Defender – čista doza prozračne zaštite za svježu i mladoliku kožu u gradskom okruženju.

Užurbani urbani životni stil izlaže kožu prekomjernom izlaganju UV zrakama, onečišćenju i prašini koji ubrzavaju pojavu znakova starenja i guše kožu.

UV zrake imaju posebno jak utjecaj na bore, teksturu kože i pigmentaciju. Žene znaju da im je potrebna zaštita protiv tih agresivnih čimbenika, ali su klasične kreme za zaštitu od UV zračenja teške i masne, čime dodatno guše kožu.

Krema Airthin UV Defender osam je puta tanja od klasičnih krema za zaštitu od UV zračenja, što je čini prigodnom hidratantnom zaštitnom kremom, nesmetano za svakodnevno nošenje i kao bazu prije make-upa.

Osim što spaja prozračnu teksturu, hidrataciju i svojstva za zaštitu od UV zraka, krema Airthin UV Defender također je otporna na toplinu i vlagu.


VIŠE O TEMAMAkremekozmetikaYSL Beautyzaštita od sunca
Povezano