Agnete Hegelund: Copenhagen - NY

Piše: CroModa.com
Objavljeno 12.07.2009.

0


Agnete Hegelund je klasična predstavnica skandinavske ljepote. Rođena je u Danskoj porije 21 godinu. Ford Models otrio ju je prilikom njenog shoppinga u Copenhagenu, a samo dva tjedna kasnije osvojila je naslovnicu njemačkog Ellea. Pravi debi ostvarila je na pisti New York Fashion Weeka, šetajući u kreacijama dizajnerica Anne Klein, Diane Von Furstenberg i Doo.Ri. Od njenih uspjeha u 2009. godini treba izdvojiti editorijal u magazinu Harper's Bazaar, za koji ju je fotografirao veličanstveni Solve Sundsbo.

Agnete Hegelund klasična je predstavnica skandinavske ljepote. Rođena je u Danskoj porije 21 godinu. Ford Models otrio ju je prilikom njenog shoppinga u Copenhagenu, a samo dva tjedna kasnije osvojila je naslovnicu njemačkog Ellea. Pravi debi ostvarila je na pisti New York Fashion Weeka, šetajući u kreacijama dizajnerica Anne Klein, Diane Von Furstenberg i Doo.Ri. Od njenih uspjeha u 2009. godini treba izdvojiti editorijal u magazinu Harper's Bazaar, za koji ju je fotografirao veličanstveni Solve Sundsbo. Odabrana je i kao zaštitno lice marke DeBeers, a u veljači se pojavila na njujorškoj reviji američke dizajnerice Jill Stuart.
 
{youtube}i0peg3IV5Io{/youtube}
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se