Adventska špica u znaku trendovskih kaputa i čizama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.12.2021.

0

Adventskom špicom dominirali su kaputi u svjetlijim tonovima, od prljavobijele do boje devine dlake, a vidjeli smo i spektakularan niz najpoželjnijih čizama sezone

Druga subota u završnom mjesecu nevjerojatne 2021. godine "naslonila" se na kakav-takav Advent u Zagrebu, pa je i atmosfera na ulicama hrvatske prijestolnice bila za nijansu čarobnija u odnosu na ono što smo gledali u studenom. Vremenski uvjeti tipični za ovo doba godine, od klimatološke idile dijelilo nas je samo odsustvo snijega... Ali bit će valjda i veselih bijelih pahulja u drugoj polovici mjeseca!
Dotjerane Zagrepčanke pokazale su da itekako znaju što će biti IN u zimskom dijelu aktualne sezone, opet smo uživali u vrhunskoj reviji najpoželjnijih kaputa. Treba primijetiti da su oni vječni klasici u crnom izdanju ove godine u sjeni elegantnih kaputa u svjetlijim nijansama smeđe. Preciznije, dominiraju kaputi u paleti od 'prljavobijele' do boje devine dlake.
Vidjeli smo ih 'u paketu' s trendovskim suknjama i hlačama, sve to u kombinaciji s najvrućim čizmama jesensko-zimske sezone, od eskimskih modela do zavodljivih kožnih klasika do i iznad koljena.

U galeriji fotografija provjerite što smo sve ulovili na špici!

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se