Advent Zagreb na svjetskoj izložbi u Dubaiju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.12.2021.

0

Foto: Turistička zajednica grada Zagreba

Foto: Turistička zajednica grada Zagreba

Ovogodišnja zagrebačka adventska priča svojim se glavnim motivima predstavlja na svjetskoj izložbi EXPO 2020 Dubai i tako pomiče granice u komunikaciji s tržištem

Ovogodišnji Advent Zagreb svojim će se glavnim temama predstaviti na Božićnom tjednu svjetske izložbe EXPO 2020 Dubai koji se održava od 20. do 28. prosinca. U organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba prepoznatljivi motivi Adventa Zagreb postavljeni su na pet lokacija EXPO Dubai kao i u Hrvatskom paviljonu.
Posjetitelji mogu uz pomoć pametnih mobitela i aplikacije Equinox XR potražiti prepoznatljive virtualne igračke, ponijeti ih sa sobom i samostalno postaviti na bilo koju drugu lokaciju na svijetu te podijeliti na društvenim mrežama. Uz igračke, u večernjim će se satima na EXPO-u prikazivati adventske svjetlosne lokacije te će se projicirati promotivni film Adventa Zagreb.
U Hrvatskom paviljonu također je izložena i haljina Bow zagrebačke dizajnerske kuće Krie Design koja je 2018. godine kao jedini modni brend iz Hrvatske dobila poziv za nastup na Arab Fashion Weeku. Kao prvi održivi brend, Krie Design na Arab Fashion Weeku sudjeluje sve do danas i oduševila je tamošnje ljubitelje mode, a haljinu su izabrale i dvije poznate arapske glumice, što je dodatno povećalo zanimanje i oduševljenje zbog prisutnosti na EXPO Dubai.

VIŠE O TEMAMAAdventZagrebBožić 2021EXPO Dubai
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se