Advent u znaku zagrebačkih ljepotica i dobre mode!

Piše: CroModa, Foto: Zibar Photography
Objavljeno 28.11.2016.

361

Proteklu subotu obilježio je početak čarobnog Aventa u Zagrebu, čijim su ulicama zavladali topli krzneni komadi

Finalna subota u studenom označila je početak dugoiščekivanog Adventa u Zagrebu, čarolije koja se posljednjih godina prometnula u jedan od simbola zime u hrvatskoj prijestolnici, i koja iz godine u godinu priovlači sve više posjetitelja i turista. Advent će Zagrepčane i sve goste grade sve do kraja godine (pa i malo iza toga) oduševljavati i uveseljavati na 30-ak lokacija u centru grada, od Zrinjevca do Britanskog trga, od Trga Bana Jelačića do Cvjetnog. A baš tamo, na Cvjetnom, naš objektiv vrebao je dobro raspoložene i još bolje odjevene Zagrepčanke koje su adventsku čaroliju dočekale spremno, usklađene s vodećim trendovima zimske sezone.


Jesen se povlači pred zimom, pa tako umjesto bomberica i bajekrskih kožnih jakni ulicama grada počinju vladati glamurozni i topli krzneni kaputi, koji u kombinaciji s trendovskih hlačama i ženstvenim suknjama, te i dalje nezaobilaznim čizmama iznad koljena, garantiraju pravi spektakl za oko prolaznika.

U galeriji fotografija čeka vas više od 30 adventskih kombinacija sa zagrebačkih ulica. Vjerujemo da će neke od njih poslužiti kao dobra modna inspiracija!VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeAdvent u Zagrebu
Povezano