Advent u Staroj Vlaškoj donosi niz koncerata

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.12.2022.

0

Advent u Zagrebu

Advent u Zagrebu

U organizaciji Turističke zajednice grada Zagreba, Stara Vlaška postala je nova lokacija ovogodišnjeg Adventa Zagreb koja stvara pravu božićnu ugodu za sve posjetitelje

Uz prigodne dekoracije, vikendima se na ovoj lokaciji održavaju koncerti biranih glazbenika i to svakog petka i subote u 18:00 sati te još subotama i nedjeljama u 12:00 sati.

Posebno ističemo, ovu subotu, 10. prosinca u 18:00 sati, koncert zagrebačkog benda Tames Jailor koji sviraju obrade probranih funk  pjesama 20. i 21. stoljeća. Iduće subote, 17. prosinca u 18:00 sati nastupaju poznati solisti Sandra Bagarić, Đani Stipaničev i pijanist Darko Domitrović, dok u petak, 23. prosinca u 18:00 sati, nastupa Film Music Orchestra. Popis svih izvođača, kao i satnice koncerata možete pronaći na ovom linku.

A, kako bi se osigurao pravi doživljaj zimske bajke i za one najmlađe, ZET u promet ponovno vraća Veseli božićni tramvaj koji će pronositi blagdanski duh našim gradom. Jedinstvena je to priredba koja uključuje vožnju turističkim tramvajem iz 1924. godine u trajanju od pola sata, uz prigodan igrokaz Djeda Božićnjaka i njegovih vilenjaka, a osigurana je i podjela slatkiša našim najmlađim sugrađanima i posjetiteljima. Veseli božićni tramvaj će biti u prometu od utorka, 6. prosinca do subote, 31. prosinca. U navedenom periodu, tramvaj će voziti svakih pola sata i to od ponedjeljka do četvrtka od 16 do 19 sati, petkom od 12 do 16 sati, a subotom i nedjeljom od 10 do 16 sati.

Podsjećamo, Advent Zagreb počeo je 26. studenog te, zajedno s novogodišnjim događanjima, traje do 7. siječnja 2023. godine.


VIŠE O TEMAMAAdvent u Staroj VlaškojAdvent u Zagrebu
Povezano