Advent u Samoboru donosi brojna iznenađenja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.11.2022.

0

Foto: Edin Tuzlak

Foto: Edin Tuzlak

Advent u Samoboru službeno počinje 26. studenog programom na pop up klizalištu i koncertom Matije Cveka, dok dan kasnije nastupa klapa Dišpet

Advent u Samoboru prošle je godine bio jedan od najposjećenijih i najveselijih pa i od novog ne očekujte ništa manje. Smisleno je koncipiran i povezan, ništa nije dislocirano što vam daje priliku da ležerno uživate u sadržaju ​​i cjelovitom pogledu na Advent dok slušate koncerte na otvorenom, kližete i pijete omiljeno piće.

Advent u Samoboru službeno počinje 26. studenog programom na pop up klizalištu i koncertom Matije Cveka, dok dan kasnije nastupa klapa Dišpet.

"Spektakularan program za cijelu obitelj očekuje vas na pop up klizalištu koje je ove godine još veće. Nakon službenog otvorenja ovog vikenda, svakim danom u prosincu Samobor će biti sve življi i šareniji. Očekuje vas raznolik i bogat program, a moći ćete uživati i u koncertima grupe Pavel, Vesne Pisarović, Jacquesa Houdeka, Domenike i mnogih drugih. Za djecu smo pripremili program na ledu i posebnu vožnju najmanjim vlakom kojim upravlja ni manje ni više nego Djed Božićnjak. Tradicionalno imamo i doček Nove godine u podne što naši posjetitelji ne propuštaju jer je to najbolje zagrijavanje za ono što slijedi u ponoć" - poručila je direktorica TZ Samobora Ivana Kokot.

Od Trga kralja Tomislava do trga Matice Hrvatske pa sve do pop up klizališta put će vam obasjavati božićne lampice i bezbroj raskošnih ukrasa te sjajnih niti koje simboliziraju povezanost među ljudima.

Svaki photo point i adventski detalji posebni su sami za sebe, a zajedno čine veličanstvenu cjelinu koja će vam uljepšati duge prosinačke večeri.


VIŠE O TEMAMAAdvent u SamoboruIvana Koko
Povezano