Adidasove tenisice Vespa u dućanu ShoeBeDo

Piše: CroModa.com
Objavljeno 08.04.2009.

0

U ShoeBeDo dućanu u Gajevoj ulici ekskluzivno je predstavljena nova linija Adidas Vespa tenisica na kojoj smo Maria Petrekovića zatekli u 'akciji' prije službenog početka kampanje.

U ShoeBeDo dućanu u Gajevoj ulici ekskluzivno je predstavljena nova linija Adidasovih Vespa tenisica na kojoj smo Maria Petrekovića zatekli u 'akciji' prije službenog početka kampanje.

Adidas Vespa

Adidas Vespa

Da je Adidas Originals uvijek drugačiji govori i današnja promocija novih Adidasovih Vespa tenisica na kojoj smo u „akciji“ zatekli našeg poznatog voditelja, komičara, čovjeka po mjeri svakog čovjeka, dobročinitelja i humanistu, Dr. Marija Gorana Petrekovića, u ShoeBeDo dućanu u Gajevoj ulici.

Adidas & Vespa

Adidas & Vespa

Kako doznajemo, Mario nije mogao dočekati službeni početak predstavljanja Adidasovih Vespa tenisica pa se požurio u dućan prije svih, gdje je poljubio vrata jer je dućan još bio zatvoren. Brzom reakcijom simpatične prodavačice Lj. N.(23) Petreković je lagano natučenog nosa ipak prvi uspio ući u dućan, gdje smo ga zatekli u izlogu na Vespi s tenisicama na nogama, kacigom na glavi i vjetrom u kosi.

Adidasova Vespa linija dokaz je još jedne uspješne suradnje između adidasa i poznatih brandova poput Vespe, koji je ovom linijom muškoj populaciji želio ponuditi nešto sasvim novo i osvježavajuće, nešto što u potpunosti obuhvaća izgled i način življenja. Ovom suradnjom Adidas i Vespa željeli su stvoriti kolekciju za muškarce koja donosi raznovrsnost u svakom smislu.

Osnovna ideja ove suradnje bila je stvaranje linije koja je prilagođena muškarcima koji su zbog poslovnih obveza neprestano u pokretu. Inspiracija je proizašla iz zajedničkih dodirnih točaka oba branda, obzirom na njihovu dugu i bogatu tradiciju te sličnostima koje su ih povezivale tijekom 60-ih, 70-ih i 80-ih godina prošloga stoljeća.

Vespa je danas jedan od vodećih brandova u svijetu motornih vozila na dva kotača koja nudi originalnost te inteligentna i

Adidas & Vespa

Adidas & Vespa

kreativna rješenja za urbani lifestyle kojem pribjegavaju moderni individualci otvoreni za prihvaćanje novih izazova i promjena, što se izvrsno uklopilo u adidas „filozofiju“ koja udovoljava potrebama suvremenog muškarca koji i za vrijeme posla želi imati osjećaj potpune udobnosti.

Cijela Adidas Vespa kolekcija sastoji se od odjeće, obuće i modnih dodataka, i to sve namijenjeno upravo muškarcima koji su u neprestanom pokretu i koji se najbolje osjećaju u onom što nazivamo street wear.

Adidas Vespa kolekcija dio je Originals branda koji ove godine slavi 60. rođendan „slavne tri pruge“. Adidas Originals brand kampanja proljeće/ljeto 2009. u svakom pogledu slavi upravo originalnost koja je i glavno obilježje ovog branda. Ova kampanja slavit će se diljem svijeta na velikim „kućnim“ partijima na koje su svi pozvani. 

U Hrvatskoj će tenisice biti dostupne ekskluzivno na ShoeBeDo prodajnim mjestima, a svi koji kupe ove tenisice iz Adidas Vespa kolekcije sudjeluju u nagradnoj igri. Nagradna igra trajat će od 4. do 30. travnja, a najsretniji osvajaju unikatni Vespa skuter - zvijezdu koja je odavno postala kult. Završno izvlačenje bit će 9. svibnja u ShoeBeDo dućanu u Gajevoj 7 u Zagrebu.

Poveznice: Adidas, Vespa, ShoeBeDo, Mario Petreković, Adidas Originals, Tenisice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se