adidasova hoodica Z.N.E. oduševila i hrvatske sportaše

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.09.2016.

0

Hrvatski nogometaši Antolić, Rog, Ćorić i maratonka Matea Matošević među prvima isprobali novu adidas Z.N.E. hoodicu

adidas je predstavio potpuno novu kategoriju proizvoda - adidas Athletics. Hrvatski nogometni reprezentativci Domagoj Antolić, Marko Rog i Ante Ćorić te maratonka Matea Matošević među prvima su isprobali ključni proizvod iz nove kategorije - majicu s kapuljačom, tzv. hoodicu, adidas Z.N.E.

adidas Z.N.E. hoodica
dizajnirana je kako bi omogućila maksimalan fokus sportaša u ključnom periodu prije samog natjecanja i u trenucima kada im je to najvažnije te minimalizirala situacije koje odvlače pažnju. Kako bi sportaši ostali mentalno jaki i zadržali koncentraciju pred sam izlazak na teren, pomažu im tri ključna elementa - manjak buke iz okoline, minimalno vizualno ometanje i zaštita od nelagode. Vrhunski način proizvodnje, luksuzna tkanina i upečatljivi dizajn čine hoodicu nezaobilaznom sportskom odjećom, bilo na terenu ili izvan njega.

Predimenzionirana kapuljača izrađena je od dva sloja tkanine koja svojim oblikom eliminira vanjske faktore koji odvraćaju pažnju, održava toplinu i omogućava sportašu da se fokusira. Kapuljača je dovoljno velika kako bi sportaši mogli staviti slušalice na uši i slušati svoju omiljenu glazbu koja im pomaže u fokusiranju prije natjecanja, što je ujedno i sinonim vrhunskih elitnih sportaša. Moderan i odvažan dizajn majice s "opuštenim" rukavima omogućava sportašu slobodu pokreta, a skriveni džep idealan je za osobne stvari. Diskretna etiketa s unutarnje strane sadrži motivirajuću poruku za sve sportaše, slaveći njihovu mentalnu snagu i fokus.

18.000 sportaša diljem svijeta imalo je priliku isprobati Z.N.E hoodicu dok je njih 2 000 direktno uključeno u njezinu promociju na svojim društvenim mrežama.

Preporučena maloprodajna cijena adidas Z.N.E. majice s kapuljačom je 699 kuna, a dostupna je u svim adidas shopovima diljem Hrvatske i kod odabranih partnera.


VIŠE O TEMAMAMarko RogadidasDomagoj Antolićhudicesportska odjećamajicehoodiceAnte ĆorićMatea Matoševićadidas Athleticsmajice s kapuljačom
Povezano