adidas novom kampanjom poručuje da ništa nije nemoguće

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.04.2021.

0

Foto: adidas

Foto: adidas

Prikazujući prije nikad viđene, njihove intimne trenutke, serijal prati priče iz sporta i kulture pokazujući kako su optimizam i proaktivnost oblikovali živote aktera

adidas danas lansira novu ekskluzivnu brend kampanju 'Impossible is Nothing' u kojoj će poznate osobe iz svijeta sporta, glazbe, showbiza, YouTubea i Instagrama poručiti ljudima da ništa nije nemoguće.

Ovom kampanjom poznati sportski i lifestyle brend ponovno svijetu šalje poruku da sport ima moć promijeniti živote i da na život treba gledati s optimizmom.

U tvrdnji da ništa nije nemoguće brend podržava i cijela adidas zajednica i svi adidas partneri. Svjestan zajedničke moći adidas pokreće svoj najambiciozniji projekt do sada – 'Impossible is Nothing'. Tim povodom snimljen je dokumentarni serijal sastavljen od kratkih videa koji otkrivaju do sad neviđenu stranu najpoznatijih pojedinaca u svijetu.

Serijal je praćen emocionalno snažnim dijalozima od strane njihovih prijatelja i kolega te brojnim arhivskim snimkama, a u dokumentarcu sudjeluju Beyoncé, Paul Pogba, Tiffany Abreu, Mo Salah, Siya Kolisi i Nneka Ogwumike.

Foto: adidas

Foto: adidas

Prikazujući prije nikad viđene, njihove intimne trenutke, serijal prati priče iz sporta i kulture pokazujući kako su optimizam i proaktivnost oblikovali živote aktera. Istražujući budućnost koju su zamišljali, uočavajući prilike i pretvarajući ih u stvarnost, adidas slavi poznate pojedince koji su ostavili trag u povijesti na globalnoj pozornici. Cilj je inspirirati i ohrabriti ljude za prepoznavanje vlastitih mogućnosti.

U Hrvatskoj su se u kampanju uključili: pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević, televizijska voditeljica i podcasterica Ana Radišić, glazbenica i influencerica Karla Zelić ili Superbabe Killah, sportaš i influencer Fran Lauš, YouTuber Ivan Rado ili Malajski Tapir, trap trojac Kuku$, DJ duo Vanillaz, rukometaši Domagoj Duvnjak, David Mandić, Luka Cindrić i drugi poznati sportaši te adidas Runners treneri.


VIŠE O TEMAMAadidasBeyonce
Povezano