adidas lansirao novu Z.N.E. Zero-Dye majicu s kapuljačom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.04.2017.

0

adidas Athletics

adidas Athletics

adidas Athletics predstavio je ključni proizvod nove kolekcije Z.N.E Zero-Dye – majicu s kapuljačom, tzv. hoodicu, koja pruža vrhunsku udobnost

adidas Athletics kolekcija proizvedena je inovativnim procesom bez korištenja umjetnih bojila, koristeći samo materijale u svojim prirodnim bojama čime se smanjuje prekomjerno trošenje vode. Nova ekološka metoda proizvodnje odbacuje sve ono što je nebitno te reflektira viziju i fokus koji su sportašima neophodni u pripremama prije izlaska na teren.
Elegantan dizajn hoodice kao i predimenzionalna kapuljača svojim oblikom eliminiraju vanjske faktore koji mogu negativno utjecati na koncentraciju i omogućuje još učinkovitiji  fokus potreban za postizanje vrhunskih rezultata.
Slogan nove adidas Athletics Z.N.E kolekcije "Fokusiraj se na bitno" potiče svijest kod sportaša ne samo na krajnji rezultat njihove igre već tu svijest proširuje i izvan okvira sporta i na okolinu koja ih okružuje.

U svojom pripremama prije izlaska na teren adidas Z.N.E. hoodicu isprobali su vrhunski sportaši poput nogometaša Paula Pogbe, atletičarke Tori Bowie  i tenisačice Coco Shilin.

Novu adidas Athletics kolekciju možete pronaći u adidas shopovima diljem Hrvatske kao i kod odabranih partnera, preporučena MPC ključnog proizvoda kolekcije Z.N.E. hodice iznosi 599 kn.

VIŠE O TEMAMAAdidashudicesportka odjećamajiceadidas Athleticshoodicesportski stil
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se