Adele za Rolling Stone: Mnoge žene u meni vide sebe

Piše: Tea Marić, New York, London, Zagreb
Objavljeno 04.11.2015.

0

Adele za Rolling Stone

Adele za Rolling Stone

27-godišnja britanska pjevačica Adele pokorila je naslovnicu novog broja magazina Rolling Stone, te u popratnom intervjuu progovorila i o svom izgledu

Adele se u velikom stilu vratila na scenu, uraganski je srušila vrhove glazbenih ljestvica širom svijeta svojim novim hit-singlom "Hello", koji je u proteklih 10-ak dana na YouTubeu ostvario skoro 220 milijuna pregleda. 27-godišnja britanska pjevačica usput je pokorila i naslovnicu novog broja magazina Rolling Stone, za koju je pred objektivom Thea Wennera pozirala mokre kose.
U popratnom intervjuu progovorila je i o čestim medijskim usporedbama s drugim pop zvijezdama, poput Miley Cyrus. Kritika često misli da su njena glazba i "classy" look neka druga dimenzija u odnosu na "trashy" hitove oskudno odjevenih pjevačica, ali Adele nije obožavateljica takvog načina razmišljanja.
"Ako su one odlučile pokazivati svoja tijela, to automatski ne stavlja mene na neku moralnu uzvisinu", izjavila je između ostalog Adele te dodala: "Bih li pokazivala svoje tijelo da sam mršavija? Vjerojatno ne. Ali ponekad se pitam da li bih bila tako uspješna da nisam plus-size. Mislim da mnogi u meni vide - sebe. Ne želim reći da sve žene nose moju veličinu, ali mislim da ljude privlači moja nesavršenost. Mnogi drugi su predstavljeni kao savršeni i nedodirljivi", dodala je Adele.

VIŠE O TEMAMAAdeleTheo WennerRolling Stone
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se