Absolut na CAP-u predstavlja bocu Andy Warhol Edition

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.10.2014.

0

Absolut Andy Warhol Edition

04. listopada, u sklopu Schwarzkopf Cro A Portera, poznati brand Absolut predstavit će svoju Andy Warhol Edition bocu u dosad najslavnijem izdanju

Absolut Andy Warhol Edition

Ovu subotu, 04. listopada, u sklopu Schwarzkopf Cro A Portera Absolut će s lansirati Andy Warhol Edition bocu. Radi se o predstavljanju legendarne Absolut boce u najslavnijem izdanju do sada. Andy Warhol Edition boca predstavlja transformaciju originalne Andy Warhol Absolut slike na oblik boce, omogućavajući tako svakome da posjeduje vlastitog Warhola.

"Naša suradnja s Absolutom od početka je jedna posebna priča i ponosni smo što će baš ovo najuzbudljivije izdanje Cro A Portera lansirati Andy Warhol Edition bocu. Time će posjetitelji CAP-a biti među prvima u svijetu koji će prisustvovati lansiranju Andy Warhol Edition boce", objasnio je Viktor Drago, kreativni direktor Schwarzkopf Cro A Portera.

1986. godine Andy Warhol bio je prvi umjetnik koji je stvorio originalnu ilustraciju za Absolut govoreći "Sviđa mi se boca, želim učiniti nešto..". Od tada, švedska vodka surađivala je s tisućama umjetnika i kreativaca, uključujući Keitha Haringa, Damiena Hirsta, Louise Bourgeois, Annie Liebovitz, te u novije vrijeme Spike Jonze, Swedish House Mafiju i Iconu Pop. Globalno lansiranje Andy Warhol Edition boce održat će se 01. listopada, samo par dana prije hrvatskog predstavljanja u sklopu Cro A Portera.

"Ovim limitiranim izdanjem nazdravljamo u čast partnerstva između Absoluta i Andyja Warhola, suradnje kojom je započela naša dugogodišnja predanost umjetnosti i kreativnosti. Izvorna Absolut Warhol slika čvrsto visi u muzeju, ali ova boca donosi umjetničko djelo Andyja Warhola svijetu. Andy Warhol bio je očaran Absolut bocom, oslikao je bocu i prožeo naš brend kreativnošću te postavio temelje za našu uspješnu suradnju sa svijetom umjetnosti. ", objasnio je Nodjame Fouad, direktor u Absolutu.

Andy Warhol Edition crne je boje s plavim, rozim i žutim detaljima koji repliciraju originalnu Absolut Warhol sliku. Ovo limitirano izdanje sadrži otprilike četiri milijuna boca koje će biti distribuirane po svijetu, a među prvima će ju moći vidjeti upravo gosti Cro A Portera.

VIŠE O TEMAMACroAPorterAbsolut VodkaViktor DragoAndy WarholSchwarzkopf Cro A Porter
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se