ABOP u četvrtak 15. srpnja u dvorištu ALU

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.07.2021.

0

Foto: Daniel Kiršić

Foto: Daniel Kiršić

Elektronička supergrupa ABOP s prvotno planirane lokacije parkinga Vintage Industriala seli u dvorište ALU, a u trenutku slanja pressa prodano je više od pola ulaznica

Koncertom na otvorenom 15. srpnja u dvorištu Akademije Likovnih Umjetnosti ABOP će uveseliti još jedan četvrtak i ponovno pokazati zašto se za njihove nastupe redovito traži karta više.
Za magiju ABOP-a zaslužni su talentirani glazbenici kultnog statusa; bubnjari Ivan Levačić (ELEVEN, Kries, Chui) i Ivan Vodopijec (Elemental), basist Erol Zejnilović (Elemental, Kries), Ivan Božanić (Pips, Chips & Videoclips) na digitalnim sintesajzerima i Bogumil Kulaga na analognim i digitalnim sintesajzerima.
Peteročlani bend je vrlo brzo prerastao u jedinstvenu koncertnu senzaciju gradeći svoj zvuk kroz inspiraciju acid house i tehno žanrovima te pionirima elektronike. ABOP su vlasnici brojnih glazbenih nagrada, a zahvaljujući uspješnicama poput „Acid Trash”, „Right Now”, „HIT 40” i „The Flash of Golden Fire” te neponovljivoj koncertnoj atmosferi uživaju status jednog od najupečatljivijih live actova Hrvatske.

Za afterparty nakon ABOP-a pobrinut će se Elena Mikac ili jednostavno Elena, mlada DJ-ica nove generacije koja je na scenu stupila 2020. godine. Elena je kreativni dio ekipe koja stoji iza „Dobrog Housea”, a sve veći interes za njezinim angažmanima opravdava Elenin široki opus koji se rastegnuo od disca i housea pa sve do minimala.

Broj ulaznica ograničen je na 500. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 80 kuna, dok će na dan koncerta, ako ih ostane, biti potrebno izdvojiti 100 kuna. Pretprodajno mjesto je Dirty Old Shop (Tratinska 18 i online).

VIŠE O TEMAMAABOPkoncerti u Zagrebu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se