8 milijuna impresija za digitalne nomade

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.04.2021.

0

Ilustracija. Foto: CroModa

Ilustracija. Foto: CroModa

Aktivnosti u sklopu ove promotivne kampanje provedene su na društvenim mrežama Facebook i Twitter usmjerene isključivo na ciljanu skupinu potencijalnih digitalnih nomada

U sklopu prvog vala kampanje za digitalne nomade "Croatia, your new office!", koju Hrvatska turistička zajednica provodi na tržištu SAD-a, Kanade i Ujedinjenog Kraljevstva, od sredine ožujka do sredine travnja 2021. godine ostvareno je preko 8 milijuna impresija.
Aktivnosti u sklopu ove promotivne kampanje provedene su na društvenim mrežama Facebook i Twitter usmjerene isključivo na ciljanu skupinu potencijalnih digitalnih nomada, a sve informacije o uvjetima prijave i boravka digitalnih nomada u Hrvatskoj mogu se pronaći na landing pageu kampanje i podstranici Croatia your new office, dostupnoj na službenoj stranici HTZ-a Croatia.hr.
Dodajmo kako se na stranici kampanje najviše pretražuju uvjeti i koraci koji se moraju ispuniti kako bi se dobila viza za „digitalne nomade“, ali i sadržaji dostupni u pojedinim destinacijama. Podaci također pokazuju kako najviše interesa pobuđuju turistički proizvodi poput aktivnog odmora, prirode, kulture i eno-gastronomije, ali i destinacije poput Srednje Dalmacije, Istre, Dubrovnika i Zagreba.

Da je Hrvatska prepoznata kao zanimljiva destinacije za digitalne nomade potvrđuju i brojne objave u renomiranim inozemnim medijima poput časopisa GEO, Lonely Planeta, The Washington Posta, Forbesa, The Mirrora i The Independenta, a koji su svoje nedavne članke posvetili temi digitalnih nomada u Hrvatskoj.

VIŠE O TEMAMAhrvatski turizamHrvatska turistička zajednica




Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se