7 najvećih modnih trendova za ljeto 2014.

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 03.07.2014.

31

1. Morska tematika zauzima počasno mjesto na popisu ljetnih trendova, ona je idealan odabir za sunčane morske dane. Obucite odjeću s mornarskim prugicama i uživajte u vrućini!


Ovog ljeta u điru su široke hlače, kraći topovi, morski i cvjetni motivi, čipka, havajski printevi... Odabrali smo neke od najvećih modnih trendova.

2. Široke hlače praktičan su i elegantan izbor za ljeto. Dobro će pristajati i u svakodnevnim i u svečanim kombinacijama, svakom izgledu daju osobit šarm.

3. Kombinacija čipke i cvjetnog motiva ili samo sitniji cvjetni motiv dostojna su zamjena šarenim printevima. Obratite pozornost na mnoštvo cvjetnih kompozicija i uzoraka te odaberite neki koji vam se najviše sviđa!

4. Kraći topovi hit su već nekoliko sezona, a tako je i ove. Kombinirajte ih s uskim hlačama ili suknjama.

5. "Havajski" printevi pomoći će vam da stvorite pravi ljetni i mladenački izgled. Samo jedan komad odjeće takvog uzorka u kombinaciji s drugim jednobojnim ili ljetna haljina takvog uzorka - izbor je vaš!

6. Kombinacija koja je djelomično prozirna odlična je odabir za ljetne vrućine. Čipkasti dio na odjeći uvijek je trendi.

7. I na kraju, mini suknja jedan je od najpopularnijih komada za ljeto. Ove su sezone posebno popularne jednobojne (kožne) suknje te one različitih printeva.


VIŠE O TEMAMAširoke hlačekožne suknjehavajski printčipkacvjetni motivijednobojne suknjemornarske prugicemini suknjeprugaste haljine
Povezano