7 najboljih rumenila svih vremena

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 19.12.2018.

18

Rumenila koja vrijedi posjedovati

Rumenila koja vrijedi posjedovati

Pravilno odabrana nijansa rumenila naglasit će vašu prirodnu ljepotu, a vaše će lice izgledati svježe. Donosimo 7 najboljih - svih vremena!

Donosimo vam izbor od 7 rumenila koje lako možemo nazvati najboljima svih vremena! Njihova kvaliteta osvojila je srca ljubiteljica dekorativne kozmetike, a među favoritima su:

1. Joues Contraste Apotheosis: Le Mat de Chanel, Chanel

Joues Contraste Apotheosis

Joues Contraste Apotheosis

Legendardno Chanelovo rumenilo naglasit će boju vašeg lica te će mu dati svjež izgled. Preporučujemo nijansu 440 - ona je odlična za prirodan look!

2. Orgasm, NARS

Nars

Nars

Kultno rumenilo u prodaji se pojavilo već davne 1999., a još uvijek nije izgubilo svoju popularnost, ponajviše zbog toga što pristaje djevojkama svih boja kože i očiju.

3. Prisme Blush, Givenchy

Duet raskošnih nijansi za stavaranje prirodno rumenog izgleda i zdravog sjaja. Svaku boju možete nanijeti samu ili ih pak pomiješati kako biste dobile svoju jedinstvenu nijansu.

4. Couture Blush, YSL

YSL Couture Blush

YSL Couture Blush

Rumenila Couture Blush različitih su boja, od nude nijansi za prirodan sjaj kože do jarkih, bogatih koje licu daju svježinu. Rumenilo možete koristiti suho, ali i mokro kako biste pojačali boju.

5. Like a Doll, PUPA Milano

Pupa Milano

Pupa Milano

Zahvaljujući mekoj i laganoj teksturi, Pupino rumenilo prekrasno sjeda na kožu i daje joj prirodan sjaj. Lagano se razmazuje i na vašem licu neće ostaviti mrlje.

6. Luminous Blush True Colour, Avon

Avon

Avon

Svilena puderasta tekstura osigurava glatko i ravno nanošenje. Rumenilo dugo traje i stvara efekt prirodnog sjaja.

7. Teinte Delicate, Vivienne Sabo

Vivienne Sabo

Vivienne Sabo

Ovo rumenilo karakterizira dugotrajnost. Ne mrlja se, ne osipa i lijepo izgleda na koži. Dobro je i za dnevni i za večernji look.


VIŠE O TEMAMAdekorativna kozmetikarumeniloChanelGivenchy Prisme BlushPupa MilanopuderiAvon Luminous Blush True ColourVivienne SaboNars Orgasm
Povezano