7 kostima Jelene Rozge na kičastom Splitskom festivalu

Piše: CroModa, Split
Objavljeno 08.07.2013.

0

Svaka pjesma imala je svoju koreografiju i stilsku priču, a sedam kostima u kojima je tu večer Jelena zabljesnula osmislila je dizajnerica Anamarija Asanović

Čast da zatvori ovogodišnji 53. Splitski festival posebnim glazbeno-plesnim spektaklom pripala je upravo Jeleni Rozgi, koja je polusatnim show programom zahvalila publici koja ju je bodrila svih ovih godina.

Postoje trenuci koje želite trajno urezati u svoje sjećanje, a jedan takav se dogodio upravio večeras

Rozga je otpjevala sedam svojih velikih hitova, te scenski nastup upotpunila atraktivnom plesnom koreografijom. Na pozornici ju je pratilo osam plesača splitskog HNK, u posebnoj koreografiji koju je osmislila Sanja Dimache.
Nijedna stvar tu večer nije prepuštena slučaju, tako je cijeli program izveden pod budnim okom nagrađivanog redatelja Ivana Lea Leme, koji je ovom pričom ujedinio glazbu i ples te pjesmama dao jednu novu dimenziju. Uz Jelenu, na pozornici u ulozi tajanstvenog - markantnog muškarca pojavio se glumac Ivo Perkušić, koji svojim nastupom, ulogom i pojavom kroz cijeli nastup pokušao zavesti Jelenu i zaljubiti je u sebe.

Svaka pjesma imala je svoju koreografiju i stilsku priču, a sedam kostima u kojima je tu večer Jelena zabljesnula osmislila je dizajnerica Anamarija Asanović.

"Postoje trenuci koje želite trajno urezati u svoje sjećanje, a jedan takav se dogodio upravio večeras. Srce mi je puno, preplavljena sam emocijama, ovo je za mene ostvarenje jednog sna. Hvala svima koji su  bili dio ove priče i koji su vjerovali u mene", izjavila je Jelena nakon nastupa.

VIŠE O TEMAMAJelena RozgaAnamarija AsanovićIvo PerkušićSplitski festivalSanja Dimache
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se