7 komada koji ovog ljeta MORAJU biti u vašem ormaru!

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 12.07.2017.

26

Must-have komadi za ljeto 2017.

Must-have komadi za ljeto 2017.

Osnovnu garderobu za ljeto 2017. čini 7 jednostavnih komada. Evo što morate imati ako želite savršen srpanj i još bolji modni kolovoz!

Proanalizirali smo modne trendove za ovo ljeto i sastavili popis komada koji će na ulicama biti jako poželjni. U 7 aktualnih komada ubrajamo sljedeće:
...šarena, vesela haljina. Može biti i s uzorkom cvijeća.

 
Cbjetna haljina je modni imperativ | Foto: Zara

Cbjetna haljina je modni imperativ | Foto: Zara

..."ogrtač" od svile. Opušteni stil ovog je proljeća bio izrazito popularan, a ovo su njegovi ostaci. Odjeća koja izgleda kao pidžama polako prestaje biti aktualna, ali ogrtači bi i dalje trebali biti važan komad svakog ormara.

...bijela kombinacija. Bijela haljina, bijeli kombinezon ili bijeli top + bijela suknja ili hlače. Glavno je da budete u bijelom od glave do pete.

Bijelo se nosi od glave do pete, a široke hlače su apsolutni must-have!

Bijelo se nosi od glave do pete, a široke hlače su apsolutni must-have!

...top složenijeg kroja. Što je orginalnije sašiven top, to bolje. IN su topovi koji su nepravilni, no opet izgledaju kao da imaju svoju logiku.

...široke hlače. Kakve god, bez obzira na kroj. Glavno je da nisu uske.

Asimetrična suknja je odlična ideja! | Foto: Zara

Asimetrična suknja je odlična ideja! | Foto: Zara

...bluza u etno stilu. To je, bez ikakve sumnje, must have komad svakog ljeta, a ovo ljeto nije iznimka. Samo, ne bismo vam preporučili kupovinu bluza s prišivenim detaljima jer to polako prestaje biti popularno.

...asimetrična suknja
modni je dragulj koji će sljedećih nekoliko mjeseci biti još popularniji. Nosite taj ekstravagantni komad s jednostavnim majicama.

VIŠE O TEMAMAširoke hlačeasimetrične suknjecvjetne haljineogrtačisuknje
Povezano


Još iz rubrike Must Have

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se