7 besplatnih fizičkih aktivnosti koje će učiniti čudo za vašu liniju

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 29.08.2019.

0

Ilustracija. Foto: H&M

Ilustracija. Foto: H&M

Ako želite smršavjeti, za to vam definitivno ne treba puno novaca - najbolje su aktivnosti upravo besplatne! Donosimo sedam prijedloga.

Fizička aktivnost od vas ne traži puno novaca. Donosimo vam ideje za besplatne aktivnosti koje će biti itekako učinkovite u postizanju i održavanju dobre linije.

1. YouTube

YouTube je nepresušan izvor informacija i videa koji vam mogu pokazati kako pravilno vježbati. Preporučujemo fitness trenericu Jillian Michaels. Na popularnom servisu možete pronaći njezine programe poput Ripped in 30 days koji jesu zahtjevni, ali isto tako jamče brze rezultate.

2. Hodanje

Ubacite u svoju rutinu što više hodanja. Idite pješke na posao ili do dućana, prošetajte se navečer, umjesto na kavu odite s prijateljicom u šetnju.

3. Vožnja bicikla

Vožnja bicikla ima višestruke prednosti. Ne samo da će učiniti čuda za vaše noge i mišiće stražnjice, već ćete učiniti dobro za okoliš ako mu date prednost u odnosu na vožnju autom, a i bolje ćete se osjećati.

4. Plivanje

Ako imate sreću da živite na moru ili blizu rijeke, koristite tu mogućnost što više. Plivanje je jedan od najzdravijih sportova.

5. Spremanje kuće

Tako je, i najobičnije spremanje kuće pomoći će vam da potrošite neke kalorije. Osim toga, u čistom i urednom prostoru bolje ćete se osjećati.

6. Trčanje

Trčanje doslovce produžuje život, a utječe i na smanjenje pojave kardiovaskularnih bolesti. O vitkom struku i oblikovanim nogama ne moramo previše ni govoriti. Stoga, tenisice u ruke i krenite!

7. Rolanje

Rolanje je jedna od aktivnosti koja čini čuda u borbi s celulitom. Ipak, ako imate problema s koljenima, prednost dajte biciklu ili hodanju.


VIŠE O TEMAMAmršavljenjevježbanjetrčanjeplivanjehodanjerolanje
Povezano


Još iz rubrike Fitness i zdravlje