6 (ženskih i muških) parfema za kraj ljeta i početak jeseni

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 04.09.2018.

1

Parfemi koji povezuju ljeto i jesen 2018.

Parfemi koji povezuju ljeto i jesen 2018.

Naći svoj savršeni jesenski miris bitna je rujanska stavka, posebno ako se radi o traženju mirisa koji će vas podsjećati na ljeto

Ako ćete imati svoj kasnoljetni parfem, njegov će vas miris tijekom zimskih mjeseci podsjetiti na lijepe rujanske trenutke, stoga vam donosimo nekoliko mirisnih preporuka!

1. Dolce & Gabbana: The One

Dolce & Gabbana: The One

Dolce & Gabbana: The One

The One je čaroban i ženstven parfem čiji nam glavni sastojak, ljiljan, donosi svježinu, a tijekom zimskih mjeseci on će vas podsjetiti na čarobnu ljetnu Toskanu.

2. Paco Rabanne Pure XS Eau De Toilette

Paco Rabanne Pure XS Eau De Toilette

Paco Rabanne Pure XS Eau De Toilette

Magnetski privlačan parfem donosi vam kombinaciju hladnoće i vrućine, nježnosti i upornosti. Tvorci parfema htjeli su izraziti dualnost suvremenog muškarca. Dobar, a u isto vrijeme malo drzak dečko čini dobru kombinaciju.

3. Mugler Aura Eau De Parfum

Mugler Aura Eau De Parfum

Mugler Aura Eau De Parfum

Toaletna voda Aura kuće Mugler ima dobre šanse da postane najmističniji miris prvih dana jeseni! Ona naglašava divlju ženstvenost i prirodnu snagu svake žene.

4. Chanel Gabrielle

Chanel Gabrielle

Chanel Gabrielle

Gabrielle Chanel privlačna je mirisna kompozicija za koju je kao nadahnuće poslužila slavna Coco Chanel. U srcu parfema je egzotičan jasmin, a tu su i ylang-ylang, cvijet naranče te tuberoza.

5. Nina Ricci Nina Monsters Eau De Toilette

Nina Ricci Nina Monsters Eau De Toilette

Nina Ricci Nina Monsters Eau De Toilette

U svakoj se djevojci nalazi malo zaigrano čudovište, a parfumeri kuće Nina Ricci nisu na to zaboravili. Limitirani parfemi Les Monsters još je jedna priča o bajkovitom svijetu ljepote. U moderniziranom parfemu Nina naziru se mirisi breskve i šećerne vate, a u tajanstvenoj Luni ananas s mirisom limete.

6. Dior Sauvage

Dior Sauvage

Dior Sauvage

Sauvage je intenzivan muški miris koji podsjeća na slobodan duh. Note bergamota odišu parfemom, a Sauvage je pravi miški parfem koji potiče na avanture!


VIŠE O TEMAMAženski parfemimuški parfemiDior SauvageNina Ricci Nina MonstersChanel GabrielleMugler AuraDolce & Gabbana The OnePaco Rabanne Pure XS
Povezano