6 najluđih kombinacija torbica i gležnjača za jesen

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 30.09.2020.

0

Planet obuća

Planet obuća

U novoj jesenskoj kolekciji Planet obuće možete pronaći netipične i originalne modne torbice koje na prvi pogled izgledaju kao nešto sasvim drugo

Neobični oblici torbica uvijek su dobrodošlo modno osvježenje u ormarima svake žene. Njihov je dizajn sam po sebi modni dodatak koji plijeni pažnju svojim neočekivanim i otkačenim oblicima.
Planet obuća

Planet obuća

Najatraktivniji su uvijek oni modeli koji asociraju na neku poznatu stvar iz drugog konteksta, na primjer foto-aparat, telefon, nogometna lopta, dok se upravo iza njih kriju inkorporirane torbice sa svim potrebnim elementima: džepići, prostor za unutarnju pohranu stvari, kopče, cif i remen.
Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

U novoj jesenskoj kolekciji Planet obuće možete pronaći upravo takve netipične i originalne modne torbice koje na prvi pogled izgledaju kao nešto sasvim drugo. Za one najsmjelije djevojke svakako preporučamo našu najkreativniju torbicu u obliku male telefonske govornice s odvojivom slušalicom u realnoj veličini. Torbica se može nositi i kao ruksak na leđima, s dovoljno unutarnjeg prostora za pohranu stvari. Međutim, tu njena priča ne prestaje: slušalica nije samo dekorativni elemenat, već pruža mogućnost uključivanja u mobitel nakon čega se ponaša kao i svaka slušalica kroz koju ide zvuk!

Planet obuća

Planet obuća

Slične opcije pruža još jedan model torbice, ovaj puta u obliku retro stolnog telefona s ucrtanim brojčanikom i spomenutom odvojivom slušalicom. U crnoj ili bijeloj boji, ta će torbica učiniti vaš jesenski outfit puno inspirativnijim i zanimljivijim od nošenja klasične torbice. Također, u ovoj eri instagram influencerica i beskrajnog slikanja selfija, predlažemo torbicu u obliku foto aparata s velikim objektivom i lanac-remenom, kao mali retro podsjetnik i simbol pretečih gadgeta.

Te luckaste torbice nisu nešto što se nosi svaki dan na posao (u tu svrhu predlažemo da potražite klasične modele iz nove kolekcije Planet obuće), već za posebne ili ležerne prilike kada želite odskočiti iz mase, biti zanimljiviji te zabaviti sebe i druge tim simpatičnim (ali i praktičnim) dodatkom.

Planet obuća

Planet obuća

U nastavku pogledajte 6 kombinacija ludih torbica i gležnjača koje smo odabrali iz nove kolekcije, a sve modele možete pronaći u prodavaonicama i na webshopu Planet obuće.

VIŠE O TEMAMAtorbicegležnjačePlanet obućačizmicetorbe
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se