6 ključnih trendova za proljeće 2017. (+ must have komadi!)

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 01.02.2017.

272

1. Bomber jakne i uske traperice do gležnja

Bomberice će opet biti IN! | Foto: H&M Divided

Bomberice će opet biti IN! | Foto: H&M Divided

Ovog proljeća nosit ćemo bajkerske, bomber i traper jakne, a jako popularni će biti i nježni tonovi poput ružičaste i svijetloplave

Baš kao i prošle godine, bomber jakne će i u nadolazećoj sezoni biti jedan od najpoželjnijih komada. Posebno u kombinaciji sa superskinny trapericama do gležnja i cool otvorenim gležnjačama s rokerskim detaljima.

2. Romantične košulje i chokeri

Motoristički stil će dominirati, ali nježni, ženstveni tonovi bit će jaka i rasprostranjena opozicija. Romantična svijetloplava košulja s točkicama i satenski choker savršena su proljetna kombinacija!

3. Bajkerska jakna

Njeno veličanstvo - motoristička jakna

Njeno veličanstvo - motoristička jakna

Možda je mogla ići i na prvo mjesto, ali toliko smo već o njoj pričali u proteklih nekoliko tjedana da smo bar u ovom članku laganu prednost morali dati nekim drugim komadima. No, bajkerska će jakna bez dileme biti jedan od najvećih proljetnih hitova, a H&M nam sugerira da može biti WOW i u kombinaciji s razigranom haljinicom.

4. Girl Power

Girl Power

Girl Power

Ženstvenost će biti na cijeni, a ženstvenost nije "osuđena" samo na profinjene večernje kombinacije. Casual ružičasta hudica s cool natpisom i plisirana suknja? Savršeno, nema dalje!

5. Traper jakna

Denim jakna opet je pri vrhu liste najpoželjnijih komada

Denim jakna opet je pri vrhu liste najpoželjnijih komada

Legendarna traper jakna bit će uz bok bajkericama i bombericama! Ovaj simbol buntovnih rokera iz nekih davno prošlih vremena proživljavat će svoju drugu mladost, a ako već u svom ormaru nemate jedan primjerak, onda znate što vam je činiti! I da, imajte i to na umu, denim jakna itekako može proći u paru sa sportskim tenisicama.

6. Nježno, nježno, nježnije

Lagano pletivo i nježne boje. Ima li boljeg modnog recepta za rano proljeće? Ležerno, efektno, nosivo u svakoj kombinaciji... Sa svijetloplavom ne možete pogriješiti.


VIŠE O TEMAMAH&Mbajkerske jaknekožne jaknetraperice do gležnjatraper jakneženske košuljetrapericechokeriplisirane suknje
Povezano