5 žutih haljina iz H&M-a za baš svaku figuru!

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 09.04.2019.

10

H&M - Žute haljine

H&M - Žute haljine

Stiglo nam je proljeće, a s njime i vrijeme da u ormar unesemo što više boje! Donosimo 5 haljina iz H&M u kojima ćete zablistati.

Za vas smo odabrali pet haljina iz H&M-a žute boje kako biste ovog proljeća, ali i sve nam bližeg ljeta, unijeli malo šarenila u svoj ormar. Sada je red na vama da pronađete onu koja vam se najviše sviđa i najbolje pristaje vašoj figuri pa obavezno nastavite čitati!
H&M - 14,99 €

H&M - 14,99 €

Ova kratka i lepršava haljina s uzorkom bez sumnje će istaknuti vaše noge i struk, a osim u proljeće, moći ćete je nositi i tokom cijelog ljeta!
H&M - 19,99 €

H&M - 19,99 €

Neizostavan dio svakog proljeća je sigurno cvjetni uzorak! Iskoristite nadolazeće tople dane u ovoj haljini nježno-žute boje. Odličan je izbor za svakodnevne prilike, kao i one svečanije ako je kombinirate s elegantnim cipelama s potpeticom.

H&M - 9,99 €

H&M - 9,99 €

Ako Ipak više volite jarke boje, ovo je haljina za vas! Budući da je kratka i strukirana, divno će istaknuti vašu figuru, a tu su i otvorena leđa za dašak zavodljivosti.

H&M - 79,99 €

H&M - 79,99 €

Ova lepršava, midi haljina svojim će detaljima zaintrigirati svakog promatrača i unijeti dašak elegancije u svakodnevni, proljetni look!

H&M - 29,99 €

H&M - 29,99 €

Osim što je udobna, ova kratka haljina s V-izrezom i dugim rukavima divno će pristajati djevojkama sitnije građe koje žele posebno istaknuti svoje noge i struk.

VIŠE O TEMAMAH&Mhaljinežuta bojakratke haljinemidi haljinecvjetni uzorci
Povezano

H&M: Više od 30 ljetnih komada do 100 kuna

Haljine, majice, hlače...

H&M: Više od 30 ljetnih komada do 100 kuna


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se