5 ženskih odjevnih komada koje frajeri jednostavno – mrze!

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 24.01.2017.

39

Kombinezoni | Foto: Bershka

Kombinezoni | Foto: Bershka

Oko nekih odjevnih komada i modnih dodataka žene i muškarci nikako se ne mogu usaglasiti. Pogledajte neke od ženskih modnih favorita koje frajeri ne mogu smisliti!


1. Kombinezoni

Ženama možda ovaj komad predstavlja pravo osvježenje, i prvu alternativu haljini. U ljetnim noćima katkad je nezamjenjiv, a posebno ga vole nešto više djevojke i žene. Elegantan je, stylish, nerijetko na u krugu must-have komada. Ali... Uvijek postoji bar jedno ali! Kombinezon je, također, i sastavni dio skoro svake "što muškarci ne vole" modne liste. Nije u službi oblina i pojedinih dijelova tijela, a to muškarce jednostavno nervira. Posebno su nepoželjni traper kombinezoni.

2. Predimenzonirane naočale

Predimenzionirane naočale nisu dobrodošle | Foto: Prada

Predimenzionirane naočale nisu dobrodošle | Foto: Prada

Možda mislite da prevelike naočale pridonose vašem tajanstvenom i pomalo mističnom imidžu, ali muškarci ne vole pretjerivanje, kompliciranje i flert s modnom avangardom. Velike naočale, usto, skrivaju i oči, a mnogim muškarcima upravo je to - nakon onih udarnih tjelesnih atributa - najljepši dio vas.

3. Uggsice

Ugg više oduševljava žene nego muškarce

Ugg više oduševljava žene nego muškarce

Tip obuće koji se uspio dobro pozicionirati u svijetu mode. Za njih obično kažemo da ih možete "voljeti ili mrziti", te da "trećeg nema". I to je točno. Neke žene ih vole, ali skoro svi muškarci ih mrze.

4. Smoking

Žene u odijelima? Njima to baš i nije napeto! Foto: Dolce & Gabbana

Žene u odijelima? Njima to baš i nije napeto! Foto: Dolce & Gabbana

Žene u odijelima? Možda u nekoj drugorazrednoj holivudskoj akciji nakratko i mogu biti prihvaćene od strane muškaraca, no u stvarnom životu smoking ih, najblaže govoreći, neće oduševiti. Dizajneri će vam reći da su njihova najnovija odijela jako cool, i da se prilagođavaju ženkskom tijelu... No, koliko god evoluirala i u kakvim god kombinacijama i situacijama bila nošena, odijela nisu nešto što muškarci žele gledati na ženama.

5. Modni dodaci za kosu

Foto: Zara

Foto: Zara

Rajfovi, trake, obruči... Ženama neke stvari izgledaju kao savršen, istovremeno i praktičan i neodoljiv dodatak frizuri, ali muškarci ne žele nikakva "strana tijela" u ženskoj kosi. Što prirodnije, njegovanije, ženstvenije i za prste prohodnije - to bolje!

VIŠE O TEMAMAšto muškarci volekombinezoniuggsiceUGGpredimenzionirane naočaleženska odijelatrake za kosurajfovi za kosumodni savjeti
Povezano


Još iz rubrike Moda

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se