5 ulja za zdrave i čvrste nokte

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 16.02.2022.

0

Ulja za nokte

Ulja za nokte

Ako ste jedna od mnogih žena koje se bore s problemom pucanja i listanja noktiju, vrijeme je da počnete koristiti hranjiva ulja za nokte i kožicu oko njih, zato smo izdvojili 5 najboljih.

Brojne se žene susreću s problemom slabih noktiju koji su skloni pucanju i listanju. Osim zbog genetike, do toga dolazi i zbog izlaganja noktiju vodi i drugim štetnim utjecajima od kojih ih treba koliko je moguće zaštiti. Osim toga, do njihovog pucanja često dolazi i jer im fali elastičnosti i vitamina. Na sreću, ovom je problemu lako doskočiti. Sve što je potrebno je posvetiti vrijeme svojim noktima te ih pravilno njegovati, kao što to radimo i s kožom.

Ono što brojne žene često preskaču prilikom njege ruku i manikure jest koža oko noktiju koja je izrazito bitna za njihovo zdravlje. Svojoj biste svakodnevnoj beauty rutini svakako trebali dodati hranjivo ulje za kožicu oko noktiju kako bi oni bili čvršći i zdraviji te kako biste potaknuli njihov rast. U nastavku smo izdvojili pet najboljih ulja za njegu noktiju i kože oko njih koje biste svakako trebali isprobati. Razliku ćete primjetiti već nakon prvih tjedan dana!

1. Eveline - Nail therapy Argan Elixir 8in1


Foto: Eveline

Foto: Eveline


2. Sally Hansen - Color Therapy Nail & Cuticle Oil


Foto: Sally Hansen

Foto: Sally Hansen


3. Nails Inc. - Superfood Repair Oil


Foto: Nails Inc.

Foto: Nails Inc.


4. Revolution - Nourish & Care Cuticle Oil


Foto: Revolution

Foto: Revolution


5. Essence - Nail & Cuticle Serum Scrub


Foto: Essence

Foto: EssenceVIŠE O TEMAMAEvelineEssenceSally HansenNails incRevolutionuljaulja za noktemanikure
Povezano