5 ulja koja će vratiti sjaj kosi nakon godišnjeg odmora

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 10.08.2022.

0

Najbolja ulja za kosu

Najbolja ulja za kosu

Ljeti je kosa posebno osjetljiva i sklona oštećivanju, zato smo pronašli pet najboljih ulja koja će joj vratiti sjaj i mekoću nakon izlaganja suncu, moru i soli te koja će pripremiti vašu kosu za jesen.

Ljeto obožavamo provoditi na moru, kupajući se i sunčajući se. Iako u tome posebno uživamo, važno je imati na umu kako je izlaganje UV-zrakama te toplini i soli posebno štetno za našu kožu, ali i kosu koja može postati suha i sklona pucanju. Kako bismo to izbjegli, važno je prilagoditi njegu i držati se dobro osmišljene beauty rutine koja će sadržavati nekoliko esencijalnih beauty proizvoda.  

Jedan od takvih beauty proizvoda su, bez sumnje, hranjiva ulja za kosu te biste ih svakako trebali imati u svojoj kozmetičkoj torbici. Kvalitetna ulja vraćaju sjaj kosi te ju dubinski hidratiziraju što je ljeti posebno važno. Zavirili smo na police naših omiljenih beauty brendova i izdvojili pet najboljih ulja za kosu koja vas sigurno neće razočarati i koja će vam dati kosu o kakvoj ste oduvijek sanjali.

1. Syoss - Absolute Oil Beauty elixir


Foto: Syoss

Foto: Syoss


2. Olaplex - N°7 Bonding Oil


Foto: Olaplex

Foto: Olaplex


3. L’Oréal - Mythic Oil


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


4. Wella - SP Luxe Oil


Foto: Wella

Foto: Wella


5. Pantene - Pro-V Argan Infused Oil


Foto: Pantene

Foto: PanteneVIŠE O TEMAMASyossOlaplexLorealWellaPanteneuljaulja za kosu
Povezano