5 tajni privlačnosti djevojaka iz Amerike

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 25.09.2020.

0

Foto: Instagram (@khloekardashian)

Foto: Instagram (@khloekardashian)

One se prema svemu znaju odnositi s lakoćom i pozitivno, što ne može ne poslužiti kao ponašanje koje će i na nas utjecati pozitivno

Optimistične, vesele i energične, Amerikanke mogu poslužiti kao inspiracija da budemo sigurnije u sebe i svoje tijelo. Evo nekoliko trikova!

1. Zarazan smijeh


Nije važno što se dogodilo, bilo koja smiješna ili lijepa situacija Amerikankama može izmamiti osmijeh. One se prema svemu znaju ponašati s lakoćom i pozitivno, što ne može ne poslužiti kao ponašanje koje će i na nas utjecati pozitivno. Smijeh, ako i ne produžuje život, definitivno podiže raspoloženje svima okolo.

2. Strast za eksperimentiranjem


Obojite kosu, tetovirajte se, idite na spojeve na slijepo... Amerikanke znaju sve uzeti iz života i to otvoreno pokazati. Nije ih briga za mišljenje majke, susjede ili bivšeg školskog kolege. Na kraju će kosa narasti, tetovaža se može ukloniti, ali dosadan život proveden na nevoljenom poslu neće im se vratiti.

3. Ispravan odnos prema zdravlju


Zdravlje je kult u Sjedinjenim Američkim Državama. Amerikanke se jako brinu o sebi. One redovito i prema rasporedu odlaze liječnicima, piju vitamine, popravljaju zube i uklanjaju madeže. I nakon toga jedu ispravno i trče ujutro. Amerikanke žele biti zdrave, a ne činiti se takvima.

4. Gotovo nevidljiva šminka


Amerikankama jaka šminka nije potrebna. Dovoljno je malo korektora, maskare i suptilno sjajilo za usne.

5. Nema kopiranja Instagrama


Većina prosječnih Amerikanki nikada nije nadogradila nokte, povećala usne ili izravnala kosu jer je to trend ili to rade sve Instagram blogerice. Ali one redovito posjećuju kozmetičara i čine sve kako bi na najprirodniji način sačuvale mladost i sjaj svoje kože.VIŠE O TEMAMAAmerikankemodni savjeti
Povezano