5 strogo čuvanih modnih tajni za WOW izgled... bez obzira na dob!

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 27.12.2017.

41

Ilustracija | Foto: Burberry

Ilustracija | Foto: Burberry

Skupili smo 5 glavnih pravila stila pomoću kojih ćete bez problema biti odjeveni baš onako kako treba, bez obzira koliko godina imali na kontu

1. Nemojte nositi nešto samo zato što je to u trendu. Često imamo želju kupiti nešto što je moderno iako nam, ustvari, ne pristaje. S obzirom na činjenicu da su nam trendi komadi stalno pred očima, ta težnja nije neobična. No "trčanje" za hit komadima može biti recept za modnu katastrofu. Birajte ono što vam pristaje i što vas čini privlačnima.

2. Igrajte se s modnim dodacima. Čim bolje ovladate vještinom spajanja i kombiniranja nakita s odjećom, to ćete bolje izgledati. Pravilno odabrani modni dodaci čine vas mlađom. Viseće naušnice, po mišljenju mnogih stilista, izgledaju najbolje.

3. Nemojte se odijevati nemarno. Cijeli dan podsvjesno razmišljate o tome kako izgledate. Ako ste otišli na posao u odjeći koja vam se danas ne sviđa, kvari vam se raspoloženje, osjećat ćete se nezadovoljno i nesamopouzdano, a to će se vidjeti. Od svega toga ćete također izgledati umornije i starije.

4. Iskoristite boju i teksturu odjeće i modnih dodataka. Na primjer, suzdržani kostim sive ili kaki boje dobro će izgledati uz upečatljiv neonski šal ili lak za nokte - vaša će se modna kombinacija preobraziti! Također, look u jednoj boji, na primjer, bordo ili kaki, će vas pomladiti. Možete se odjenuti i u kombinaciji crne i bijele boje te izabrati narančaste, smaragdne ili žute modne dodatke.

5. Najvažnija je udobnost. Ništa ne narušava vaš look kao osjećaj nelagode. Odjeću koju morate stalno popravljati jednostavno nemojte više nositi. Ista je stvar s obućom: ako vam je neudobno nositi visoke pete, nosite tenisice. Hrabro hodajući na ravnim potpeticama izgledat ćete bolje nego zapinjući na visokim.


VIŠE O TEMAMAmodni savjetimodni trikovi
Povezano