5 sprejeva za njegu kose koje morate isprobati

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 08.07.2024.

0

Foto: Garnier, Pantene, Kallos, Revlon

Foto: Garnier, Pantene, Kallos, Revlon

Pronašli smo pet kvalitetnih sprejeva za kosu koji će vam stati i u torbu poželite li ih uzeti sa sobom na plažu, a koji njeguju kosu i čine ju zdravom, mekom i sjajnom. Baš kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona.

Sprejevi koji se ne ispiru, a koji njeguju kosu i olakšavaju rasčešljavanje postali su jedan od neizostavnih beauty proizvoda za njegu kose. Bez obzira na tip kose, ovi sprejevi znatno olakšavaju brigu i svakodnevnu rutinu njege kose tako što je čine zdravom, mekom, sjajnom, ali i jednostavnijom za stiliziranje. Ovi su sprejevi posebno praktični ljeti jer stanu u torbu i ne zahtijevaju ispiranje pa ih možete ponijeti sa sobom na plažu i koristiti ih poslije kupanja.

Ljeti posebno preporučamo korištenje nekog od ovih sprejeva budući da je naša kosa ljeti izložena štetnim sunčevim zrakama, klimatiziranim prostorima, moru i soli koji svi mogu oštetiti koksu i učiniti ju suhom te lomljivom. Zato smo za vas u nastavku izdvojili pet favorita koje svakako morate isprobati. Ovi će sprejevi vašu kosu održati zdravom i dati joj savršeno stiliziran izgled, kao da se upravo izašli iz frizerskog salona. Nastavite čitati i pronađite savršen sprej za svoju kosu.

1. Pantene - Hydration SOS Hair Shake


Foto: Pantene

Foto: Pantene


2. Wella - Ultimate Repair Miracle Hair Rescue


Foto: Wella

Foto: Wella


3. Garnier - Fructis Goodbye Damage Hair Srpay


Foto: Garnier

Foto: Garnier


4. Kallos - KJMN Treatment Spray


Foto: Kallos

Foto: Kallos


5. Revlon - Uniq One Green Tea Hair Treatment


Foto: Revlon

Foto: Revlon
VIŠE O TEMAMAPanteneWellaGarnierKallosRevlonsprejevi za kosuregeneratorinjega kose
Povezano