5 vodootpornih maskara koje ovog ljeta morate isprobati

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 06.07.2023.

0

Odlične vodootporne maskare za ljeto 2023.

Odlične vodootporne maskare za ljeto 2023.

Ljeti su nam potrebne izdrzljive make-up formule koje se neće razmazivati, a upravo smo takve pronašli u ovih pet odličnih maskara.

Stiglo nam je ljeto, a s njime i visoke temperature te sunčani dani. Ono nas je natjeralo da prilagodimo svoju garderobu i počnemo nositi prozračne odjevne komade, a promjene nisu zaobišle ni naše kozmetičke torbice. Budući da se u ovome najtoplijem dijelu godine pojačano znojimo, prilikom odabira make-upa poželjno je izabrati izdržljive formule koje se neće skidati ni razmazivati. Na sreću, na beauty se tržištu može pronaći pregršt upravo takvih make-up proizvoda.

Kada govorimo o make-upu, jedan od neizostavnih proizvoda svakako je maskara koja u trenu može promijeniti čitav dojam lica. Ističe i produžuje trepavice, a time i našem pogledu daje posebno zavodljiv izgled. Upravo zato, važno je pronaći onu kvalitetnu maskaru koja će biti jednako postojana tijekom cijelog nošenja. Zbog toga ljeti preporučamo da izaberete vodootpornu maskaru čiji vas efekt sigurno neće razočarati, a osigurat će da vaš make-up bude besprijekoran tijekom cijelog nošenja.

1. Essence - I Love Extreme Volume Mascara


Foto: Essence

Foto: Essence


2. Maybelline - The Colossal Curl Bounce Mascara


Foto: Maybelline

Foto: Maybelline


3. Max Factor - 2000 Calorie Waterproof Mascara


Foto: Max Factor

Foto: Max Factor


4. Lancôme - Monsieur Big Waterproof Mascara


Foto: Lancôme

Foto: Lancôme


5. L’Oréal - Volume Milion Lashes Waterproof Mascara


Foto: L'Oréal

Foto: L'OréalVIŠE O TEMAMAEssenceMaybellineMax FactorLancomeLorealmaskarevodootporne maskaremake-up
Povezano