5 sjajnih seruma protiv hiperpigmentacije

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 20.02.2024.

0

Sjajni serumi za lice

Sjajni serumi za lice

Hiperpigmentacija je promjena boje na određenim dijelovima kože te je problem s kojim se susreću brojne žene. Zato smo pronašli pet sjajnih seruma koji dokazano pomažu u ujednačavanju tena.

Čak i uz redovitu njegu kože i korištenje SPF-a, ponekad je vrlo izazovno postići i očuvati savršen ten. Jedan od čestih problema koji se javljaju na koži i koji može biti teško riješiti je hiperpigmentacija. A što je to zapravo hiperpigmentacija? To je stanje koje uključuje promjenu boje kože na nekim njezinim dijelovima. Može se raditi o tamnim mrljama, crvenim i sličnim, a one mogu biti uzrokovane izlaganjem suncu, aknama, genetskim uzrocima i tako dalje.

Na sreću, danas se na tržištu može pronaći mnoštvo različitih proizvoda čije su formule specijalizirane za rješavanje različitih problema s kožom, pa tako i za hiperpigmentaciju. Proizvod koji se pokazao najučinkovitiji su svakako serumi za kožu. To su serumi koji posvjetljuju kožu, hidratiziraju je i čuvaju te samim time brišu mrljice koje su vam se pojavile na koži. U nastavku smo izdvojili one najbolje koji će vam sigurno pomoći. Važno je samo da pronađete onaj koji najbolje odgovara vašem tipu kože.

1. Garnier - Vitamin C Brightening Super Serum


Foto: Garnier

Foto: Garnier


2. Nivea - Cellular Luminous Serum


Foto: Nivea

Foto: Nivea


3. Bioderma - Pigmentbio C-Concetrate


Foto: Bioderma

Foto: Bioderma


4. Vichy - Liftactiv Supreme Vitamin C Serum


Foto: Vichy

Foto: Vichy


5. L’Oréal - Bright Reveal Serum


Foto: L'Oréal

Foto: L'OréalVIŠE O TEMAMAGarnierNiveaBiodermaVichyLorealserumiserumi za lice
Povezano