5 sjajnih ruževa u nježnim nijansama koje nosimo ovog proljeća

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 10.04.2024.

0

Sjajni ruževi za proljeće

Sjajni ruževi za proljeće

Proljeće nam je donijelo novu paletu boja koja je odredila i naše beauty izbore pa na usnama nosimo nježne nijanse breskve, a mi imamo pet sjajnih ruževa u toj nijansi koji će vas oduševiti.

Kao i svaka nova sezona, tako nam je i ova proljetna sa sobom donijela mnoštvo novih trendova, ali i novu, atraktivnu paletu boja koja je obojila ne samo odjevne komade u novim kolekcijama, već i naše beauty i make-up izbore. Ove sezone, na usnama, kapcima i obrazima nosit ćemo različite nježne nijanse breskve koje se savršeno uklapaju u dnevne i večernje varijante šminke te licu daju savršenu dozu elegancije.

Sjajna boja breskve pristaje uistinu svakome tenu te je samim time vrlo nosiva, no istovremeno sofisticirana. Iako se u ovoj nijansi može pronaći mnoštvo beauty noviteta, nama su za oko posebno zapeli ruževi. U ovoj atraktivnoj nijansi, vaše će usne izgledati posebno zavodljivo i glamurozno, a cjelokupni make-up look mladoliko, svježe i elegantno. U nastavku otkrijte naših pet favorita koji vas sigurno neće razočarati.

1. Maybelline - SuperStay Vinyl Ink; Charmed


Foto: Maybelline

Foto: Maybelline


2. Catrice - Matt Pro Ink Non-Transfer; nijansa 170


Foto: Catrice

Foto: Catrice


3. NARS - Satin Lipstick; Orgasm


Foto: NARS

Foto: NARS


4. MAC - Lustreglass Sheer-Shine Lipstick; Sellout


Foto: MAC

Foto: MAC


5. Sisley - Phyto Rouge; Beige Tahiti


Foto: Sisley

Foto: SisleyVIŠE O TEMAMAMaybellineCatriceNarsMacSisleyruževiusnemake-up
Povezano