5 sjajnih proizvoda za uklanjanje make-upa

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 19.03.2024.

0

Sjajni proizvodi za uklanjanje make-upa

Sjajni proizvodi za uklanjanje make-upa

Temeljito i redovito uklanjanje make-upa vrlo je važno za zdravlje kože, zato smo za vas pronašli 5 odličnih proizvoda koji će vam u tome pomoći.

Naša je koža vrlo osjetljiva na sve vanjske utjecaje, zato je vrlo važno voditi računa ne samo o tome da je pravilno zaštitimo, već i da s nje uklonimo sve nečistoće koje bi joj mogle naštetiti, a to naravno uključuje make-up. Zato, ako se želite svakoga jutra buditi sa blistavom i zdravom kožom, temeljito uklanjanje šminke mora biti neizostavan dio vaše beauty rutine. To je posebno važno činiti prije odlaska na spavanje, budući da spavanje s šminkom vrlo štetno utječe na kožu.

Spavanje s make-upom može dovesti do isušivanja kože, pojave raznih nepravilnosti poput prištića i akni, ali i do starenja kože te pojave bora. Na sreću, na beauty se tržištu može pronaći mnoštvo različitih proizvoda za uklanjanje šminke, a mi smo pronašli pet sjajnih. Važno je samo da odaberete onaj koji najbolje odgovara vašoj koži te da bude izrazito temeljiti. Također, prilikom čišćenja lica, ne zaboravite se posvetiti i području oko očiju.

1. Ziaja - Natural Olive Cleansing Milk


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


2. Bioderma - Sensibio Micellar Cleansing Oil


Foto: Bioderma

Foto: Bioderma


3. Nuxe - Verz Rose Creamz Make-up Remover Milk


Foto: Nuxe

Foto: Nuxe


4. Mixa - Optimal Tolerance Cleansing Milk


Foto: Mixa

Foto: Mixa


5. Vichy - Pureté Thermale One Step Cleanser


Foto: Vichy

Foto: VichyVIŠE O TEMAMAZiajaBiodermaNuxeMixaVichymake-upuklanjanje make-upabeauty
Povezano