5 sjajnih pilinga za lice koji su savršeni za ljeto

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 12.07.2023.

0

Najbolji pilinzi za lice za ljeto

Najbolji pilinzi za lice za ljeto

Ako još niste, svakako biste trebali svojoj ljetnoj beauty rutini dodati jedan piling za lice, a mi vam donosimo pet odličnih.

Ljeto nam je već odavno stiglo, a s njime i sve više temperature koje su donijele brojne promjene u naše garderobe, ali i kozmetičke torbice. Budući da je naša koža posebno osjetljiva na vremenske uvjete i promjene kao što su to primjerice štetne UV-zrake, potrebno je prilagoditi svoju beauty rutinu svakoj novoj sezoni i osvježiti svoju beauty kolekciju nekim novim proizvodima za njegu. Jedan od proizvoda koji biste svakako trebali uvrstiti u svoju njegu tijekom cijele godine, a posebno u ljetnim mjesecima, su pilinzi za lice.

Budući da je puno više izložena suncu i njegovim štetnim UV-zrakama, koža je ljeti posebno sklona oštećivanjz, a klime koje uglavnom jako isušuju zrak također ne pomažu. Upravo zato, svakako biste trebali koristiti piling za lice barem jednom tjednom kako biste odstranili sve suhe stanice kože te kako bi ona mogla disati i bolje upiti sve ostale hidratantne proizvode koje koristite. U nastavku smo izdvojili pet najboljih pilinga za lice čiji vas učinak sigurno neće razočarati, a promjenu ćete iznenađujuće brzo primijetiti!

1. Lancôme - Rose Sugar Scrub


Foto: Lancôme

Foto: Lancôme


2. Eucerin - DermoPure Scrub


Foto: Eucerin

Foto: Eucerin


3. Ziaja - Manuka Tree Purifying Scrub


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


4. Dermacol - Face & Lip Peeling


Foto: Dermacol

Foto: Dermacol


5. Vichy - Normaderm Face Scrub


Foto: Vichy

Foto: VichyVIŠE O TEMAMALancomeEucerinZiajaDermacolVichypilinzipilinzi za lice
Povezano