5 rumenila za svjež i mladenački izgled

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 18.11.2020.

0

Foto: Max Factor

Foto: Max Factor

Rumenilo je neizostavan dio svakog make-upa koji licu daje posebno svjež i zdrav izgled, a mi vam donosimo pet najboljih.

Jedan od proizvoda koji je neizostavan dio svakog make-upa svakako je rumenilo koje licu daje posebno zdrav, svjež i mladenački izgled. U zimskim mjesecima koji su nam stigli, kvalitetno rumenilo vašim će obrazima vratiti sjaj i toplinu kojih se sjećamo iz vrućeg ljeta. U našim omiljenim drogerijama može se pronaći velik broj različitih rumenila pa ponekad može biti teško pronaći ono najbolje, no mi smo tu da vam pomognemo!

Prilikom odabira rumenila važno je pronaći nijansu koja najbolje odgovora vašem tenu kako bi završni izgled bio što prirodniji. Osim toga, birati možete između kremastih rumenila i onih u prahu. Kremasta rumenila obično su jače pigmentirana od onih u prahu te su savršena za žene koje imaju suhu kožu lica jer pomažu pri hidrataciji. S druge strane, ako imate masnu kožu sklonu sjaju, preporučamo rumenila u prahu koja će vašem licu dati mat izgled. U nastavku pogledajte naših pet favorita i pronađite ono savršeno rumenilo koje će vas oduševiti.

1. Catrice - Blush box rumenilo


Foto: Catrice

Foto: Catrice


2. L’Oréal - Longwear blush shaping sticks


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


3. Maybelline - Cheek heat gel-cream blush


Foto: Maybelline

Foto: Maybelline


4. Revolution - Blusher reloaded rose kiss


Foto: Revolution

Foto: Revolution5. Max Factor - Crème puff blush


Foto: Max Factor

Foto: Max FactorVIŠE O TEMAMAMax factorLorealRevolutionCatriceMaybellinerumenila
Povezano