5 proizvoda uz koje ćete se zauvijek riješiti prištića

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 07.01.2022.

0

Proizvodi protiv prištića

Proizvodi protiv prištića

Brojne žene imaju problematičnu kožu sklonu prištićima i drugim nepravilnostima, zato smo izdvojili pet najboljih beauty proizvoda uz koje ćete ih se riješiti jednom zauvijek.

Brojne žene imaju problematičnu kožu i znaju koliko je frustrirajuće kada nam se na licu pojavi neki novi prištić ili bolna akna. Ova je pojava još izraženija nakon blagdana kada smo u organizam unosili veće količine nezdrave hrane, slatkiša, alkohola i sokova koji sadrže puno šećera i masnoća pa potiču stvaranje različitih nepravilnosti na koži. Na sreću, na beauty se tržištu može pronaći velik broj proizvoda koji nas s lakoćom spašavaju od prištića i vraćaju besprijekoran ten.

Osim prehrane, brojni faktori utječu na stvaranje prištića, a neki od njih su genetika, stres, hormoni, proizvodi koje nanosimo na kožu i slično. Zato je važna pravilna njega i čišćenje lica koju ne biste smjeli preskakati, neovisno o sezoni, a pogotovo ne za vrijeme i nakon blagdana. U nastavku donosimo pet najboljih beauty proizvoda za problematičnu kožu koji će vam pomoći da se što prije i bezbolnije riješite prištića i svih drugih nepravilnosti na koži.

1. Bioderma - Sébium Hydra krema


Foto: Bioderma

Foto: Bioderma


2. Vichy - Normaderm Anti-Blemish Care


Foto: Vichy

Foto: Vichy


3. Uriage - Hyséac SOS Paste


Foto: Uriage

Foto: Uriage


4. La Roche-Posay - Effaclar DUO Anti-Imperfection Care


Foto: La Roche-posay

Foto: La Roche-posay


5. Avène - Cleanance Comedomed Anti Blemishes Concentrate


Foto: Avène

Foto: AvèneVIŠE O TEMAMAAveneLa Roche-PosayBiodermaVichyUriagekremegelovi
Povezano