5 izvrsnih pilinga za zdravu i sjajnu kožu lica

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 07.03.2023.

0

Najbolji pilinzi za njegu lica

Najbolji pilinzi za njegu lica

Piling je must-have proizvod za njegu kože lica, zato smo za vas pronašli pet odličnih koje se isplati dodati svojoj beauty rutini.

Za zdravu i sjajnu kožu bez nepravilnosti, iznimno je važna redovita te pravilna njega koja sadrži odgovarajuće i kvalitetne proizvode. Osim hidratantnih krema različitih formula koje zadovoljavaju potrebe kože, važno je i pripremiti kožu za njihovo upijanje, a to je najlakše i najbolje postići uz malu pomoć pilinga.

Na beauty se tržištu može pronaći pregršt različitih pilinga, a na vama je samo pronaći onaj koji najbolje odgovara vašem tipu kože.

Općenito, svaki piling za lice čisti pore od nečistoća, sprječava pojavu nesavršenosti te stvaranje mitesera, uklanja mrtve stanice kože te joj vraća ravnotežu i zdrav te svjež izgled. Osim toga, može doprinjeti i posvjetljavanju tena te potiče bržu obnovu stanica.

U svakom slučaju, ako još niste, obavezno dodajte piling svojoj beauty rutini te ga koristite barem dva do tri puta tjedno. U nastavku smo izdvojili pet odličnih koje se zaista isplati isprobati.

1. Ziaja - Manuka Tree Purifying Peeling


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


2. L’Oréal - Revitalift Glycolic Exfoliating Gel


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


3. Neutrogena - Bright Boost Resurfacing Polish Peeling


Foto: Neutrogena

Foto: Neutrogena


4. Uriage - Gentle Jelly Face Scrub


Foto: Uriage

Foto: Uriage


5. Eveline - Glycol Therapy Peeling


Foto: Eveline

Foto: EvelineVIŠE O TEMAMAZiajaLorealNeutrogenaUriageEvelinepilinzipiling za lice
Povezano