5 odličnih ulja za kosu koja ćemo nositi na ljetovanje

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 07.06.2022.

0

Ulja za kosu za ljeto 2022.

Ulja za kosu za ljeto 2022.

Koliko se god radujemo moru i suncu, zbog njih naša kosa nerijetko pati i postaje suha, zato smo pronašli pet odličnih hranjivih ulja koja će sačuvati njezin sjaj, mekoću i zdravlje.

Sve više i više temperature najavljuju i skori službeni dolazak ljeta. Jedva čekamo godišnji odmor, uživanje na suncu i brčkanje u moru. Ipak, koliko se god radovali ljetu, ono nije baš najbolji period za našu kožu i kosu. Naime, sunce, more i sol često imaju negativan utjecaj na kosu te ju isušuju i potiču njezino pucanje i oštećivanje. Na sreću, tom se problemu da lako doskočiti, uz samo malo truda i pravilne njege.

Kako bismo izbjegli oštećivanje naše kose ljeti, važno je svojoj njezi dodati hranjive beauty proizvode koji će je zaštititi i osigurati joj savršenu dozu hidratacije i potrebnih vitamina. Jedan od proizvoda koji je odličan za njegu kose općenito, a posebno u ljetnim mjesecima, su hranjiva ulja. Zavirili smo u bogatu ponudu naših omiljenih brendova i izdvojili pet najboljih koji će vašoj kosi vratiti sjaj, mekoću te zdrav i glamurozan izgled.

1. L’Oréal - Source Essentielle Huile NourrissanteFoto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


2. Kérastase - Chronologiste Huile de ParfumFoto: Kérastase

Foto: Kérastase


3. Wella - Oil ReflectionsFoto: Wella

Foto: Wella


4. Pantene - Weightless 7 in 1 Oil MistFoto: Pantene

Foto: Pantene


5. Nuxe Sun - Nourishing Protective Milky Oil for Hair 


Foto: Nuxe

Foto: NuxeVIŠE O TEMAMALorealKerastaseWellaPanteneNuxeuljaulja za kosuhranjiva ulja
Povezano